14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

Asociația Analiștilor CFA – Chartered Financial Analysts – România are 25 de membri noi

Dată:

Asociația CFA România – Chartered Financial Analysts – anunță că 25 de noi deținători ai titlului CFA au primit documentul care atestă cea mai prestigioasă certificare din domeniul analizei finaciare și investițiilor.

„Certificarea CFA este recunoscută în întreaga lume ca o garanție a competențelor profesionale și a standardelor de etică ale deținătorilor”, arată un comunicat transmis joi de Asociație.

CFA România reunește peste 235 dintre cei mai bine pregătiți specialiști din industria financiară românească. Suntem bucuroși să avem noi colegi care lucrează în domeniul financiar din România și din alte state ale Uniunii Europene. Obiectivul principal al asociației noastre este de a sprijini dezvoltarea pieței financiare, de a implementa excelența profesională și comportamentul etic în sectorul financiar românesc. Și, nu în ultimul rând, doresc să remarc faptul că toate acestea se realizează prin efortul voluntar al membrilor Asociației CFA România.
Adrian Codîrlașu, CFA – președintele Asociației CFA România

Alături de reprezentanții Asociației CFA România, la ceremonia de decernare a certificărilor au participat, din partea CFA Institute: Josina Kamerling – Head of Regulatory Outreach EMEA, Mary Bobbitt – Director, Society Advocacy Engagement, EMEA și Bogdan Bilăuș, CFA – Presidents Council Representative EMEA East.

Le urez noilor colegi succes în carieră. Misiunea CFA Institute este de a  promova cele mai înalte standarde de etică, educație și profesionalism în domeniul investițiilor și analizei financiare pentru beneficul societății în ansamblu. Pentru angajatori și investitori această înseamnă că Asociația CFA România este partenerul ideal pentru a găsi cei mai buni profesioniști în domeniu – vă încurajez să-i contactați.
Bogdan Bilăuș, CFA – PCR EMEA East și membru al Asociației CFA România.

Despre CFA România
Asociația CFA România este asociația locală a profesioniștilor în investiții, membră a CFA Institute, care are în componentă peste 235 de membri, majoritatea fiind deținători ai titlului de CFA.
Comunitatea CFA reunește aproximativ 400 de persoane, acestea fiind înscrise pentru examenele de obținere a certificării la unul din nivelele I, ÎI sau III.

Despre CFA Institute
CFA Institute este asociația globală a profesioniștilor în investiții care setează standardul pentru excelență profesională și oferă certificarea CFA. Organizația este un campion în ceea ce înseamnă comportamentul etic din piețele de investiții și o sursă respectată de cunoștințe în comunitatea financiară globală.
Organizația CFA Institute este prezentă în 152 de țări și teritorii, incluzând peste 150.000 de deținători de certificat CFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...