5.8 C
București
marți, 28 martie, 2023

S-a deschis expoziția de tehnică feroviară INFRATRANS, ajunsă în 2019 la a zecea ediție. Cine sunt expozanții

Dată:

Club Feroviar și Asociația Inginerilor Feroviari din România organizează marți și miercuri, 4-5 iunie 2019, în spațiul Gării de Nord din București, cea de-a zecea ediție a expoziției INFRATRANS.

Evenimentul se desfășoară sub înaltul patronaj al Ministerului Transporturilor și este organizat de AIFR și Club Feroviar cu sprijinul: CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, AFER, CENAFER, AIF, Metrorex, STB SA și AGIR.

INFRATRANS este un eveniment business-to-business structurat în jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente și componente, operatorilor de transport feroviar public.

Cine sunt expozanții

Și-au anunțat prezența companii de prestigiu din domeniu, românești și străine, de stat și private: Alstom Transport, CENAFER, CFR Călători, CFR Marfă, DB Engineering & Consulting, Grup Feroviar Român (GFR), IMSAT, Informatică Feroviară, ISAF – Societate de Semnalizări și Automatizări Feroviare, Societatea de Transport București (STB) și Voestalpine VAE APCAROM.

Târg de joburi: „Carieră feroviară în România”

În cea de-a doua zi a evenimentului, miercuri, 5 iunie 2019, începând cu ora 11,00, la Salonul Regal al Gării de Nord din București, va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Joburi și Cariere – „Carieră Feroviară în România”.

Târgul de Joburi are loc în cadrul evenimentului INFRATRANS® 2019. Este de notorietate faptul că sectorul feroviar din România se confruntă cu o acută criză de personal specializat. Pe de altă parte, nu puțini sunt cei care și-ar dori să lucreze în acest sector.

„Carieră Feroviară” îi pune laolaltă pe angajatori și pe potențialii angajați, la Târgul de Joburi și Cariere, care se va desfășura în intervalul orar 11.00-16.00.

Cei interesaţi de o carieră în domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaşte direct oferta de locuri de muncă, de a fi recrutaţi şi selectaţi personal în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Participare importantă la deschiderea evenimentului

Potrivit organizatorilor, la deschiderea enenimentului vor fi prezenți Doru Stănescu, președintele Asociației Inginerilor Feroviari din România, Marian Mihail Calin, director general al Autorității Feroviare Române (AFER), Valentin Dorobanțu, director general al CFR Călători, Dumitru Șodolescu, director general al Metrorex, Andrei Creci, director general al STB SA, Mihai Manole, director Departament Operațiuni, Dezvoltare, Material Rulant în cadrul CFR Marfă, Gigi Gavrilă, președintele Autorității de Reformă Feroviară, Marcel Oțoiu, directorul general al CENAFER, Corneliu Luscalov, director Infrastructură în cadrul Asociației Industriei Feroviare, Marius Chiper, director general adjunct Investiții în cadrul CFR SA, Octavian Udriște, președinte onorific Club Feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...