17.4 C
București
marți, 21 martie, 2023

Camera de Comerț Franceză în România – CCIFER – organizează o misiune economică în Ucraina. Cum vă puteți înscrie

Dată:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România – CCIFER – în partenariat cu CCI Française en Ukraine anunță, într-un comunicat transmis miercuri, organizarea unei misiuni comerciale de identificare a principalelor oportunități ale pieței ucrainene, în perioada 20-21 martie. Atenție, persoanele interesate din România se mai pot însctie doar până la data de 22 februarie 2019 la această misiune.

REVISTA PATRONATELOR redă în continuare, integral, comunicatul transmis de CCIFER.

„A doua țară ca mărime în Europa, cu aproape 40 de milioane de locuitori, Ucraina este una dintre cele mai mari piețe din imediată proximitate a Uniunii Europene.

Încă din 2014 există un angajament al instituțiilor statului pentru modernizarea țării care prezintă oportunități în mai multe sectoare de activitate: industrie, agricultură, IT și servicii.

Piața forței de muncă din Ucraina este una dintre cele mai accesibile la nivel european. Anul 2018 a confirmat revenirea creșterii (estimare de 3,8%) pentru al treilea an consecutiv.

Tarif de participare la seminar/participant: 490 euro (fără TVA)*
Tarif pentru 3 întâlniri B2B: 400 euro (fără TVA).

Extensie B2B – este posibilă organizarea unor întâlniri suplimentare pe 22 martie, cu un tarif de 150 euro (fără TVA)/întâlnire.

În funcție de opțiunile de întâlniri, acestea pot presupune o deplasare în afara orașului Kiev. Programul final va fi validat împreună cu dvs.

Data limită de înscriere este 22 februarie 2019.

Agendă

20 martie 2019
 seara – Cocktail – întâlnire cu reprezentanții comunității de afaceri franco-ucrainene

21 martie 2019
09h00-12h30: Seminar de prezentare a contextului economic ucrainean și a sectoarelor de creștere
12h30-14h00: pauză de masă
14h00-18h00: Întâlniri B2B cu potențiali parteneri
19h30-22h00: Cină la un restaurant în centrul Kievului.

*) Prețul include accesul la cocktail-ul de deschidere, participarea la seminarul economic și prânzul de pe 21 martie.
Tariful nu include cheltuielile pentru deplasarea cu avionul, nici cameră la hotel. Însă, va există un preț negociat la un hotel recomandat, cu condiția confirmării înainte de 22 februarie.”

Despre CCIFER
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) este o asociație de business care reprezintă interesele comunității de business franco-române care reunește peste 3000 de companii, însumând 17 miliarde de euro cifra de afaceri și 120.000 de locuri de muncă.
Membru în comitetul de pilotaj al Coaliției pentru Dezvoltarea României din 2016, CCIFER asigură în perioada iulie-decembrie 2018 coordonarea acestei platforme de dialog care reunește 45 de organizații de business, reprezentative pentru economia României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...