13.2 C
București
duminică, 26 martie, 2023

Centrul European de Despăgubiri – asistent pentru victimele de accidente rutiere – așteaptă o creștere strategică în 2018 în România

Dată:

Centrul European de Despăgubiri (CEDE), o companie cu capital polonez specializată în asistarea victimelor accidentelor rutiere pentru a primi compensații și beneficii de la companiile de asigurări, estimează că în 2018 va depăși rezultatele înregistrate în anul precedent, consolidându-și astfel poziția pe piața despăgubirilor din România.

„În 2017, compania a atins venituri de aproximativ 25 de milioane de lei și aproape 9 milioane de lei profit – o creștere semnificativă față de 2016, când veniturile au fost mai modeste, de doar 4 milioane de lei”, arată un comunicat transmis luni de companie.

Experiența, acumulată de-a lungul celor șase ani de activitate în domeniul despăgubirilor, vine în ajutorul clienților companiei cu tehnici bine implementate în vederea obținerii celor mai bune oferte de la companiile de asigurări.

Compania precizează că a câștigat deja numeroase procese juridice importante în România și și-a consolidat constant poziția pe piața locală, fiind în prezent cea mai mare companie de acest tip de pe piața din România.

CEDE are peste 2.900 de cazuri notificate la societățile de asigurări începând cu al doilea trimestru al anului 2018, cu o valoare totală de 260 de milioane de lei.

Pe lângă creșterea constantă a rezultatelor noastre pe piața din România, prin serviciile oferite de CEDE, analizăm și posibilitatea introducerii altor companii din grupul nostru, deja prezente pe piața din Polonia. În acest scop, în prezent, căutăm mijloace de finanțare a dezvoltării noastre și sperăm să începem procesul de extindere a operațiunilor noastre în România în a doua jumătate a anului 2019.
Krzysztof Lewandowski, președintele Consiliului Administrativ al EuCO

Colaborare cu toate companiile de asigurări

CEDE colaborează îndeaproape cu toate companiile de asigurări prezente în România și se implică activ în procesul de informare a publicului cu privire la drepturile cuvenite în caz de accidente rutiere.

Suntem mândri că am sprijinit deja peste 10.000 de clienți în România de la înființarea companiei noastre aici. Obiectivul nostru este de a deveni o companie de referință pentru acordarea de asistență persoanelor implicate în accidente rutiere. Suntem dedicați atingerii acestui obiectiv prin educarea populației din România cu privire la drepturile și despăgubirile ce le revin. Pentru a putea realiza acest lucru, precum și pentru a face față numărului tot mai mare de cazuri noi pe care le administrăm, echipa noastră a crescut semnificativ  în decursul ultimilor 2 ani, ajungând  în prezent să depășească 50 de angajați și 5.000 de agenți colaboratori care reprezintă CEDE în întreaga țară.
Michał Karewicz, Country Manager at CEDE România

„Datorită anumitor caracteristici specifice pieței din România, și anume: populația mare, o scalare corespunzătoare a pieței precum și reglementările legale favorabile; România este o prioritate pentru conducerea grupului EuCO, compania-mamă. Grupul Financiar EuCO activează și în alte țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv în Cehia, Ungaria și Slovacia, însă România rămâne o prioritate pentru management, datorită potențialului mare de creștere”, se mai arată în comunicatul companiei.

Despre CEDE
CEDE este o filială deținută integral de EuCO Polonia, o companie listată pe piața principală a Bursei de Valori din Varșovia. CEDE este prezentă pe piața din România încă din 2012.
Serviciile oferite de CEDE vizează în principal persoanele care au suferit vătămări corporale și familiile victimelor care și-au pierdut viața în accidente rutiere. Compania oferă servicii profesionale personalizate, asistând clienții pe toată durata procesului de obținere a despăgubirilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...