15.8 C
București
marți, 21 martie, 2023

FOTO | Delta Studio expune în premieră, la București, cele mai noi colecții de design interior ale anului 2019

Dată:

Delta Studio, lider național în soluții pentru amenajări de interior, a inaugurat cele mai noi și interesante ambiente interioare, în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3 București. Evenimentul dedicat tendințelor de ultimă oră în design interior a fost organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România (OAR), filiala București, și a adus în prim plan branduri exclusiviste, arta contemporană și vedete ale momentului.

La evenimentul anual, devenit deja o tradiție, au participat peste 300 de arhitecți, designeri de interior și pasionați de domeniu.

Cine sunt noii expozanți

Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice),  respectiv Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecți Delta Studio, cu o experiență bogată în designul interior.

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat.

Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design.

Producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi până la 3,6 m ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.

Noutățile în materie de design interior pot fi văzute de luni până sâmbătă în showroom-ul principal Delta Studio din București, str. Progresului 1-3, București.

Un eveniment special

În deschiderea evenimentului au adresat un cuvânt invitaților Emil Ivănescu, președintele OAR București, Dragoș Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, Export Area Manager Devon&Devon și Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape.

Acest eveniment marchează și un important parteneriat cu Ordinul Arhitecților, prin care dorim să sprijinim colaborarea între arhitecți, furnizori, dezvoltatori și clienți finali. Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendințe în design. Anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente.
Dragoș Bonea, director general Delta Studio

Deoarece designul nu există individual, ci într-un context amplu în care influențează și se interconectează la celelalte arte, momentul culminant al serii l-a reprezentat performance-ul artistic marca Rosumovi, oferit de Franke România, partener tradițional Delta Studio.

Actorul, regizorul și coregraful Ștefan Lupu a interpretat Carte Blanche, un spectacol extravagant ce îmbină senzații vizuale, senzoriale și sonore în ritmuri contemporane. Un cub transparent iluminat puternic a fost umplut de culoare în dansul sacadat al performerului.

Publicul a fost întâmpinat la intrare de modelul în mărime naturală al unei girafe, la rându-i îmbrăcată în albastru. Văzută în premieră la Salone del Mobile Milano, alături de alte produse ce au fost expuse în showroom, Girafa Îndrăgostită a fost semnalul evenimentului ce a început la ora 20:00 și a durat până târziu în noapte.

Sunt încântat că evenimentul este atât de reușit și se bucură de o prezență atât de numeroasă. Consider că am găsit în Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea și distribuția produselor noastre.
Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis și al partenerilor: Nescafé Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Gîrboiu, Bianca Popp.

Despre Delta Studio
Delta Studio este lider pe piața finisajelor de lux din România, cu o experiență de peste 20 de ani și 12 magazine în nouă orașe, cel mai reprezentativ fiind showroom-ul din București (peste 4.000 mp de design interior de top).
În 2017, cifra de afaceri a grupului a fost de 20 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...