25.6 C
București
joi, 21 septembrie, 2023

FOTO | Delta Studio expune în premieră, la București, cele mai noi colecții de design interior ale anului 2019

Dată:

Delta Studio, lider național în soluții pentru amenajări de interior, a inaugurat cele mai noi și interesante ambiente interioare, în showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3 București. Evenimentul dedicat tendințelor de ultimă oră în design interior a fost organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România (OAR), filiala București, și a adus în prim plan branduri exclusiviste, arta contemporană și vedete ale momentului.

La evenimentul anual, devenit deja o tradiție, au participat peste 300 de arhitecți, designeri de interior și pasionați de domeniu.

Cine sunt noii expozanți

Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice),  respectiv Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecți Delta Studio, cu o experiență bogată în designul interior.

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat.

Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design.

Producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi până la 3,6 m ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.

Noutățile în materie de design interior pot fi văzute de luni până sâmbătă în showroom-ul principal Delta Studio din București, str. Progresului 1-3, București.

Un eveniment special

În deschiderea evenimentului au adresat un cuvânt invitaților Emil Ivănescu, președintele OAR București, Dragoș Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, Export Area Manager Devon&Devon și Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape.

Acest eveniment marchează și un important parteneriat cu Ordinul Arhitecților, prin care dorim să sprijinim colaborarea între arhitecți, furnizori, dezvoltatori și clienți finali. Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendințe în design. Anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente.
Dragoș Bonea, director general Delta Studio

Deoarece designul nu există individual, ci într-un context amplu în care influențează și se interconectează la celelalte arte, momentul culminant al serii l-a reprezentat performance-ul artistic marca Rosumovi, oferit de Franke România, partener tradițional Delta Studio.

Actorul, regizorul și coregraful Ștefan Lupu a interpretat Carte Blanche, un spectacol extravagant ce îmbină senzații vizuale, senzoriale și sonore în ritmuri contemporane. Un cub transparent iluminat puternic a fost umplut de culoare în dansul sacadat al performerului.

Publicul a fost întâmpinat la intrare de modelul în mărime naturală al unei girafe, la rându-i îmbrăcată în albastru. Văzută în premieră la Salone del Mobile Milano, alături de alte produse ce au fost expuse în showroom, Girafa Îndrăgostită a fost semnalul evenimentului ce a început la ora 20:00 și a durat până târziu în noapte.

Sunt încântat că evenimentul este atât de reușit și se bucură de o prezență atât de numeroasă. Consider că am găsit în Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea și distribuția produselor noastre.
Stefano Agazzi, Export Area Manager Agape

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis și al partenerilor: Nescafé Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Gîrboiu, Bianca Popp.

Despre Delta Studio
Delta Studio este lider pe piața finisajelor de lux din România, cu o experiență de peste 20 de ani și 12 magazine în nouă orașe, cel mai reprezentativ fiind showroom-ul din București (peste 4.000 mp de design interior de top).
În 2017, cifra de afaceri a grupului a fost de 20 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

Agroland Agribusiness raportează venituri de 28,6 milioane de lei și un profit net de 1,3 milioane de lei în primul semestru din 2023

Agroland Agribusiness (BVB: AAB), companie antreprenorială românească, parte a grupului Agroland, specializată în vânzarea de inputuri pentru agricultură, raportează venituri din exploatare de 28,6...

Exim Banca Românească lansează plățile contactless cu telefonul prin Google Pay

Exim Banca Românească introduce în portofoliul său serviciul Google Pay oferind clienților băncii posesori de carduri posibilitatea de a efectua plăți contactless rapide și...

Holde Agri Invest construiește un siloz la ferma Frumușani, în urma unei investiții de 8 milioane de lei

Holde Agri Invest, companie românească ce exploatează terenuri agricole, anunță realizarea unei noi investiții la nivelul fermelor sale, prin construirea unui siloz cu o...

Globalworth își extinde amprenta ecologică cu un nou parc fotovoltaic în portofoliul logistic

Globalworth, principalul investitor din sectorul imobiliar de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), își consolidează angajamentul legat de politicile sustenabile și obiectivele...

Simtel Team devine producător de energie electrică regenerabilă, prin finalizarea primei faze a parcului fotovoltaic de la Pleșoiu, județul Olt

Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și lider național în domeniul...

Unul din trei panouri fotovoltaice ale prosumatorilor persoane juridice din România sunt instalate de Simtel

Simtel Team (BVB: SMTL), companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și lider național în domeniul...