13.9 C
București
joi, 22 februarie, 2024

Deveniți creativi în bucătărie! Hochland lansează Mozzarella, un nou produs din gama Delicii Calde

Dată:

Producătorul de brânzeturi Hochland, lider al pieței de profil din România, începe anul cu o veste importantă pentru portofoliul actual și intră într-o nouă categorie prin lansarea gamei Hochland Mozzarella, arată un comunicat transmis joi de companie.

„Special creată pentru rețetele pregătite la cald, noua Mozzarella este dezvoltată și produsă de către echipa locală din Sovata, care a adus pe piață o brânză delicioasă, care se gratinează uniform și transformă orice masă într-una memorabilă”, menționează Hochland.

Deveniți creativi în bucătărie!

Noul produs completează gama Delicii Calde, prin care Hochland le propune consumatorilor „o soluție savuroasă și la îndemână pentru cina din fiecare zi a săptămânii”.

Odată cu lansarea Hochland Mozzarella, consumatorii sunt invitați să devină creativi în bucătărie și să realizeze combinații delicioase și cât mai variate.

„Special gândită pentru a se topi armonios și pentru a se întinde cât mai ușor, Mozzarella poate deveni elementul cheie pentru orice rețetă de pizza, paste sau legume gratinate. Pentru a răspunde unei varietăți cât mai mari de idei si nevoi, există patru tipuri de ambalare disponibile în magazine: blocuri de 140 g, 300 g, 700 g, precum și varianta la galantar (1.800g)”, menționează producătorul.

Începe campania de comunicare

Lansarea va fi anunțată prin intermediul unei ample campanii de comunicare, vizibilă atât online, cât și offline, începând cu luna martie.

Spotul TV prezintă noul produs prin intermediul poeziei, invitând publicul să se bucure de frumusețea fiecărui moment, așa cum Hochland își încurajează consumatorii încă de la campania de repoziționare de anul trecut.

De asemenea, noua gamă va fi vizibilă prin outdoor-uri, activări în magazine, iar în mediul online prin intermediul proiectelor speciale, care își propun să inspire consumatorii să încerce Hochland Mozzarella în rețete cât mai diverse.

Cu această lansare, Hochland întregește gama Delicii Calde și aduce valoare adăugată portofoliului deja existent. Noul produs este disponibil în magazine începând cu martie 2019.

Despre Hochland
Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție în Germania, Franța, Spania, Polonia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, un număr de peste 4.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 300.000 tone anual.
În România, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, având un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la brânză topită la cașcaval, creme de brânză, telemea, specialități precum Brânză Praid sau Delicii Calde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...