15.8 C
București
marți, 21 martie, 2023

Deveniți creativi în bucătărie! Hochland lansează Mozzarella, un nou produs din gama Delicii Calde

Dată:

Producătorul de brânzeturi Hochland, lider al pieței de profil din România, începe anul cu o veste importantă pentru portofoliul actual și intră într-o nouă categorie prin lansarea gamei Hochland Mozzarella, arată un comunicat transmis joi de companie.

„Special creată pentru rețetele pregătite la cald, noua Mozzarella este dezvoltată și produsă de către echipa locală din Sovata, care a adus pe piață o brânză delicioasă, care se gratinează uniform și transformă orice masă într-una memorabilă”, menționează Hochland.

Deveniți creativi în bucătărie!

Noul produs completează gama Delicii Calde, prin care Hochland le propune consumatorilor „o soluție savuroasă și la îndemână pentru cina din fiecare zi a săptămânii”.

Odată cu lansarea Hochland Mozzarella, consumatorii sunt invitați să devină creativi în bucătărie și să realizeze combinații delicioase și cât mai variate.

„Special gândită pentru a se topi armonios și pentru a se întinde cât mai ușor, Mozzarella poate deveni elementul cheie pentru orice rețetă de pizza, paste sau legume gratinate. Pentru a răspunde unei varietăți cât mai mari de idei si nevoi, există patru tipuri de ambalare disponibile în magazine: blocuri de 140 g, 300 g, 700 g, precum și varianta la galantar (1.800g)”, menționează producătorul.

Începe campania de comunicare

Lansarea va fi anunțată prin intermediul unei ample campanii de comunicare, vizibilă atât online, cât și offline, începând cu luna martie.

Spotul TV prezintă noul produs prin intermediul poeziei, invitând publicul să se bucure de frumusețea fiecărui moment, așa cum Hochland își încurajează consumatorii încă de la campania de repoziționare de anul trecut.

De asemenea, noua gamă va fi vizibilă prin outdoor-uri, activări în magazine, iar în mediul online prin intermediul proiectelor speciale, care își propun să inspire consumatorii să încerce Hochland Mozzarella în rețete cât mai diverse.

Cu această lansare, Hochland întregește gama Delicii Calde și aduce valoare adăugată portofoliului deja existent. Noul produs este disponibil în magazine începând cu martie 2019.

Despre Hochland
Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție în Germania, Franța, Spania, Polonia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, un număr de peste 4.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 300.000 tone anual.
În România, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, având un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la brânză topită la cașcaval, creme de brânză, telemea, specialități precum Brânză Praid sau Delicii Calde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...