Disclaimer

Precizări importante

Revista Patronatelor

Portalul Asociațiilor de Business din România

Informaţiile din conţinutul website-ului Revista Patronatelor sunt pentru informare generală. Bazarea pe astfel de informaţii este strict pe propriul risc al utilizatorului.

În nici un caz Revista Patronatelor nu va fi responsabilă pentru orice pierdere sau deteriorare inclusiv, rezultate din pierderea de date sau de beneficii care sunt în legătură cu utilizarea acestui website.

Prin acest website vă puteți conecta la alte website-uri care nu sunt sub controlul Revistei Patronatelor. Nu avem nici un fel de control asupra conţinutului şi disponibilității acestor site-uri. Includerea oricărui link nu presupune neapărat o recomandare sau o susținere/aprobare a opiniilor exprimate in cadrul acelui website. Prin aceasta, amintim și de posibilele riscuri de virusare, cu care utilizatorii unei rețele de internet se confruntă zilnic.

Revista Patronatelor nu își asumă responsabilitatea şi nu va fi răspunzătoare pentru indisponibilitatea temporară. Această situație ar putea fi creată din cauza problemelor tehnice dincolo de controlul nostru.

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere.