14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

ELKO anunţă disponibilitatea unor computere Moxa tip panou, cu display de 7”

Dată:

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT, anunţă disponibilitatea unei noi familii de computere rezistente tip panou. Modelele noii serii dispun de ecrane de 7” fără ventilatoare – MPC-2070, fiind proiectate pentru aplicaţii HMI în mediul exterior, precum monitorizarea invertoarelor solare, controlul proceselor extractive sau monitorizarea instalaţiilor. De asemenea, pot fi instalate în medii marine sau în zonele periculoase din fabrici, unde aprinderea particulelor inflamabile poate reprezenta un pericol.

Computerele panou MPC-2070 sunt echipate cu procesoare eficiente energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecvenţă de1.46GHz şi putere consumată în medie de 10W. Dispunând de carcase speciale, fără ventilatoare, ele pot rezista la temperaturi cuprinse între -40 – 70°C, iar funcţia unică de pornire rapidă le permite sistemelor MPC-2070 să fie pregătite pentru utilizare în mai puţin de 3 minute, chiar şi în medii foarte reci, cu temperaturi de până la -40°C.

Seria MPC-2070 dispune totodată şi de un ecran cu luminozitate de 1,000 cd/m2, perfect lizibil în lumina puternică a soarelui, cu control tactil prin atingeri simultane multiple chiar şi prin mănuşi, devenind astfel o alegere excelentă pentru aplicaţii HMI de exterior.

Această serie a fost proiectată astfel încât să respecte standardele Class 1 Division 2, ATEX Zone 2 şi IECEx Zone 2 *. Printre interfeţele de comunicaţii cu care sunt dotate computerele panou MPC-2070 se numără 2 porturi Gigabit Ethernet LAN, 2 porturi USB, 2 porturi Serial RS-232/422/485, 4 intrări digitale şi 4 ieşiri digitale.

Pentru a îndeplini cerinţele ridicate din zona industrială a aplicaţiilor IoT, computerele panou MPC-2070 sunt certificate Microsoft Azure pentru IoT, ceea ce înseamnă că sunt testate şi verificate în prealabil astfel încât să funcţioneze cu serviciile Microsoft Azure IoT. La cerere, sunt disponibile şi modele Windows 10 IoT.

Caracteristici principale ale Seriei MPC-2070

  • Computere panou de 7” de nivel industrial
  • Procesor eficient energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecventa de 1.46GHz
  • Design fără ventilatoare ce permite operare într-un interval generos de temperatură, cuprins între -40 – 70°C
  • Pornire rapidă la temperturi negative, de până la -40°C, chiar şi fără o soluţie de încălzire
  • Dimensiuni compacte: 200x140x54 mm (7.9×5.5×2.1 inchi)
  • Ecran cu luminozitate de 1000cd/m2, perfect lizibil în lumina puternică a soarelui
  • Ecran cu control tactil prin atingeri simultane multiple, chiar şi prin mănuşi
  • Class 1 Division 2*, ATEX Zone 2* şi IECEx Zone 2*
  • Interval generos de alimentare cu curent continuu, cuprins între 9-36 V
  • Certificare Microsoft Azure pentru IoT

*Procesul de certificare este în derulare; verificaţi cea mai recentă fişă tehnică a produsului pentru a afla stadiul actual al certificării.

Mai multe detalii despre echipamentele Moxa puteți afla de la ELKO și, de asemenea, puteți comanda aceste echipamente prin partenerii ELKO din toată țara.

Despre Moxa

Moxa este unul dintre liderii mondiali pentru rețele industriale, computere industriale și soluții de automatizare care susțin implementarea soluțiilor Industrial IoT. Cu peste 25 de ani de experiență în soluții industriale, Moxa a conectat până acum mai mult de 30 de milioane de dispozitive la nivel global și deține o rețea de distribuție și service în peste 70 de țări. Moxa oferă valoare durabilă prin soluțiile dedicate mediului industrial bazate pe rețele fiabile și servicii transparente pentru infrastructuri de comunicații industriale. Informații despre soluțiile Moxa sunt disponibile la www.moxa.com.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 200 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7500 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD. ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...