22.2 C
București
marți, 23 iulie, 2024

Game World, cea mai mare sală de jocuri din România, împlinește 20 de ani. Are câteva sute de posturi și o rată a câștigurilor de peste 95%

Dată:

Game World, unul dintre liderii pieței locale a jocurilor de noroc, care operează cea mai mare sală de jocuri de tip slot machines din țară, a aniversat 20 de ani de activitate în România, fiind una dintre puținele companii din acest sector cu o continuitate atât de îndelungată.

„Indicatorii Game World arată un parcurs clar ascendent: de la 50 de posturi de joc în 1999 la peste 800 astăzi și de la 35 la peste 400 de angajați”, au anunțat luni reprezentanții companiei, într-o conferință de presă.

Potrivit oficialilor, ratele de câștig (la nivelul jucătorilor) sunt de 96% în cazul aparatelor tip slot-machine și de 97,3% în cazul ruletelor. Cu toate acestea, randamentul afacerii este, în medie, de aproximativ 10%.

Rata de câștig nu înseamnă că la 100 de lei jucată se obține garantat 95-97 de lei, ci reprezintă o statistică din care reiese că aparatura este setată astfel încât să asigure o frecvență înaltă a variantelor câștigătoare. „Miza maximă este de 100 de lei, iar cea minimă – un ban. Câștigul maxim – jack pot – este de 100.000 de lei și apare cu o frecvență de aproximativ o dată pe săptămână”, au explicat reprezentanții Game World.

Extinderea celei mai mari săli de jocuri din România, Game World București Mall Vitan, a fost realizată după o investiție de un milion de euro, au mai spus reprezentanții companiei.

Cea mai mare sală din Europa de Est are terase pentru fumători

Compania marchează două decenii pe piață prin inaugurarea, la 1 octombrie, a celei mai moderne zone a unei săli de jocuri din România, la Game World București Mall Vitan – rezultat al unor lucrări de modernizare fără precedent.

Cea mai mare sală de jocuri din România – și, probabil, din Europa de Est – este și prima de la care a pornit compania în urmă cu 20 de ani, iar transformările prin care a trecut ilustrează clar întreaga istorie Game World în România. Poate e important pentru fumători un amănunt: Sala are două terase pentru fumători, în condițiile în care fumatul în interior este interzis potrivit legislației în vigoare.

În această perioadă, suprafața sălii a crescut de peste 8 ori, de la 300 de metri pătrați la circa 2.500, peste 330 de posturi de joc fiind azi la dispoziția clienților.

Cea mai mare sală de joc din România devine și mai mare. În urma investiției de un milion de euro de la Game World București Mall Vitan, punem la dispoziția clienților o nouă zonă a sălii, cu o ambianță deosebită, dotată cu cele mai moderne echipamente de joc și conexe cum sunt cele două video wall-uri cu o suprafață de 20 de metri pătrați.
Attila Török, Director de Strategie Game World

Cele mai importante momente din istoria companiei:
– 1999 Inaugurarea Game World București Mall Vitan
– 2005 Inaugurarea Game World Calea Moșilor București
– 2007 Inaugurarea Game World Alba Iulia
– 2008 Inaugurări Game World Constanța, Game World Brașov, Game World București Liberty Center
– 2010 Inaugurarea Game World Sun Plaza București
– 2014 Extinderea Game World București Mall Vitan, care devine cea mai mare sală de jocuri din România
– 2017 Relocarea și extinderea Game World Constanța, care devine cea mai mare sală de jocuri din afara Bucureștiului
– 2019 Extinderea Game World București Mall Vitan.

„În ultimii ani, Game World și-a ajustat strategia de business prin diversificarea ofertelor și a serviciilor. Suntem un furnizor de experiențe de entertainment și le oferim clienților noștri ambianța, facilitățile și o paletă largă de opțiuni de socializare și divertisment. Spre exemplu, calendarul pe 2019 cuprinde peste 200 de petreceri și evenimente cu tematici și atracții diferite pentru clienții noștri. Pe 20 septembrie am aniversat cei 20 de ani de activitate în România prin petreceri apreciate de un număr record de participanți – circa 2.000 la București și peste 800 la Constanța. Terasele pentru fumători, barurile și zonele de relaxare și socializare din sălile de jocuri, serviciul de valet parking sau lifturile pentru acces mai confortabil sunt alte câteva elemente prin care răspundem preferințelor clienților”, a declarat Attila Török.

Burse private pentru studenții la Psihologie

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a Game World România, compania va oferi și primele 20 de burse private de studii pentru studenții la Psihologie, în cadrul unui program intitulat „Bursele Game World”.

Acest program, o inițiativă unică pe piața de profil din România, se află la prima sa ediție anuală și se adaugă setului de acțiuni de Responsabilitate Socială Corporativă desfășurate de companie. Bursele completează susținerea pe care Game World o acordă campaniei de educare a tinerilor «Antrenat de Majorat», precum și programului «Joc Responsabil», ce vizează sprijinirea persoanelor ce se confruntă cu probleme de joc și promovarea unei atitudini responsabile față de jocurile de noroc. Compania este și unul dintre partenerii tradiționali ai Hospice Casa Speranței.
Andrei Frimescu, Director de Marketing și PR al Game World

Joc responsabil: „La noi se vine pentru distracție, nu pentru câștig”

Chiar dacă rata câștigurilor este tentant de mare (peste 95%), accentul se pune pe entertainment și petrecerea agreabilă a timpului liber. „La noi se vine pentru distracție, nu pentru câștig”, au precizat reprezentanții companiei.

Game World pășește astfel în cel de-al treilea deceniu de existență ca o companie pregătită pentru provocările secolului XXI, oferindu-le clienților o experiență bogată și diversă de entertainment într-un mediu sigur, plăcut și relaxant.

Despre Game World România
Game World România se numără printre companiile reprezentative pe piața centrelor de divertisment din România, având ca domeniu de activitate organizarea și exploatarea sălilor de jocuri de noroc electronice.
Brandul Game World este prezent în București și în alte trei orașe importante din țară, Constanța, Brașov și Alba Iulia, iar la nivel internațional în România, Slovacia, Republica Moldova și Croația.
În România, compania și-a început activitatea în septembrie 1999, cu prima sală de jocuri Game World, în București Mall Vitan, care este în prezent cea mai mare din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...