17.4 C
București
marți, 21 martie, 2023

Paysera, platforma fintech cu comisioane zero la transferurile de bani ale persoanelor fizice, a fost lansată în România

Dată:

Platforma financiară tehnologică Paysera a fost lansată în România marți, la București, oferind în principal conturi bancare gratuite în peste 30 de valute și transferuri de bani cu comisioane mai mici către orice țară din lume.

„În prezent, piața de plăți internaționale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piață externă este foarte greu și costisitor să deschidă un cont în străinătate. Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România”, au declarat reprezentanții companiei, la conferința de lansare pe piața românească.

Vrem ca societățile și persoanele fizice să aibă posibilitatea de a efectua transferuri de bani având comisioane cât mai reduse, de a avea cea mai bună rată de schimb valutar și un cont multi-valută în țara în care au nevoie pentru a lucra cu partenerii lor străini, cu ușurință. Şi în plus, clienții români să beneficieze de suport în limba română.
Daniel Turbatu, Country Manager Paysera în România

Transferuri de bani gratuite pentru persoanele fizice

Prin intermediul platformei de plată online Paysera, companiile și persoanele fizice vor avea unul dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar de pe piață pentru o gamă largă de valute.

De asemenea, utilizatorii platformei „pot efectua transferuri internaționale, cum ar fi transferurile în euro în cadrul SEE, pentru doar 0,15 euro companiile, iar persoanele fizice – gratuit”, au anunțat reprezentanții Paysera.

Deschizi cont gratuit fără să mergi la o bancă

Pentru prima dată în România, persoanele fizice și companiile vor putea deschid  contul în valută străină online, fără să viziteze o sucursală de bancă, fără să completeze documente sau să plătească orice taxă pentru deschiderea și administrarea contului.

Cu ajutorul internetului și serviciilor bancare mobile, utilizatorii nu numai că vor putea să efectueze transferuri mai rapide, ci și să-și gestioneze mai ușor operațiunile zilnice.

Investitorul principal în această platformă este Paysera Bulgaria, lansat în urmă cu 3 ani, având azi un portofoliu de peste 19.000 de persoane fizice și 2.800 de companii. Clienții bulgari ai Paysera au economisit mai mult de un milion de euro din taxe și comisioane aferente transferurilor.

Despre Paysera
Paysera deține o licență de instituție emitentă de monedă electronică de către Banca Lituaniei și utilizează cele mai avansate tehnologii din sectorul financiar. Compania oferă o gamă largă de soluții de plată, inclusiv un cont în mai multe valute, schimb valutar online, transferuri locale și internaționale, gateway de plată, card de plată, sistem de ticketing online, plăți offline cu coduri QR, portofel mobil, plăți multiple și altele.
Pe lângă viteza, confortul și prețurile competitive, Paysera păstrează siguranța banilor clienților în conformitate cu legislația instituţiilor e-money.
Paysera operează în 184 de țări din întreaga lume, are reprezentanți locali în 6 țări europene și o rețea de 50 de bănci partenere. Numai în 2018, aproape 400.000 de clienți au efectuat peste 1,9 milioane de transferuri prin intermediul platformei Paysera, pentru aproape 3,9 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...