13.6 C
București
duminică, 19 mai, 2024

Politicienii care fac pe proștii sunt vicleni și perverși! De ce REVISTA PATRONATELOR nu conține declarații politice

Dată:

Dacă ați crezut vreodată că mesajele cu „oile” și „cormoranii” ministrului Agriculturii Petre Daea, cu „genunchele” ministrului Învățământului Liviu Pop, cu „reducerea democrației” sau „Priștina = Podgorița” ori cu „descurajarea NATO” ale prim-ministrului Viorica Vasilica Dăncilă – mesaje intens mediatizate – au fost doar așa, niște „gafe”, ei bine REVISTA PATRONATELOR vă semnalează că ați greșit enorm. Expresiile respective scot la iveală că, de fapt, politicienii care fac pe proștii sunt vicleni și perverși!

Haideți să vedem la ce sunt totuși bune acele „perle” analfabetice ale politicienilor:

1. Ne dezvăluie că poilticienii ăștia nu sunt deloc proști, ci doar fac pe proștii!
În declarații, ei fac pe analfabeții, dar în fapte pregătesc – și chiar execută – lucruri așa de complicate, atât de diabolice, încât abia după analizele foarte atente, tehnice, ale unor experți, se dezleagă adevăratele lor încrengături.
Sunt „proști” ei, la declarații, dar – atenție – sunt cu adevărat TENACE la fapte!

2. Ne devoalează cât de fără rost este formalismul declarațiilor politice
Când ies ei „la declarații”, îndrugă platitudini fără noimă, și totuși televiziunile le consemnează vorbele ca și cum ar fi de vreo importanță colosală.
Ei dau declarații fără sens în teme extrem de importante pentru economie și societate, încât alte declarații, exprimate de la toate nivelurile politice, arată ca fiind cam tot așa, fără rost…

Efectul este că orice altă declarație națională/internațională, politică sau administrativă, își pierde importanța socială și ajunge într-o zonă a derizoriului de care opiniei publice îi este deja lehamite.
Se interpun, infecții ăștia, în toată agenda publică, își insinuează aiurea inepțiile, ca oamenii să cam uite de adevăratele lor teme(ri), și asta nu se întâmplă de ieri / de azi.

3. Ne arată cu cât dispreț văd ei România. Se încurcă aiurea în vorbe, în cifre – altfel foarte importante pentru economia și societatea românească – și se îngălează în (non)sensuri… De fapt, își devoalează singuri plictisul/greața față de problema pe care ar trebui să o rezolve. Pe care SUNT PLĂTIȚI să o rezolve!
Este o totală greață și plictis la nivelul acestor… funcționari, chit că tema respectivă îi arde în mod real, fizic, pe foarte mulți români. „Făă, Românio! Marș și plătește(-ne) dările!!”

4. Ne arată că POLITICA LOR ESTE O MARE PROSTIE pentru care nu mai e cazul să consumăm nici măcar o picătură de energie! Stau pe banii noștri, se îmbogățesc într-o nesimțire și cu o lăcomie fără margini pe banii noștri, crezând că asta li se cuvine și că noi, plătitorii, suntem sclavii lor.
Până la urmă – ne arată chiar ei! – de ce naiba le plătim noi veniturile?

5. Ne arată cum PROFITĂ chiar de audiența creată din platitudinile lor pentru ca, în final, să ni se prezinte ca „imposibil de ocolit”.
Că EI „sunt cei mai cunoscuți” din țară! Că numele lor – vom constata, într-un târziu – sunt vehiculate intens și pe canalele favorabile, dar și pe celelalte.
Cu bune și cu rele, nu mai contează după un timp – important este că despre EI se tot vorbește și acolo, și dincolo. În timp ce despre alții… nu prea.
Astfel că la orice sondaj le ies întotdeauna AUDIENȚE MAXIME.
„Nu ne plac ăștia, dar pe alții nu-i cunoaștem” – aceasta este / și, vai, va putea fi / baza de calcul a opiniei publice de mai târziu în viitoarele scrutinuri politice.

Din această cauză și din câteva (mai multe) altele, REVISTA PATRONATELOR refuză să consemneze declarații politice.

Nu uitați că, la alegeri, NUMĂRUL VOTANȚILOR CONTEAZĂ, nu calitatea acestora! Contează NOTORIETATEA candidaților, nu calitatea acestora!

Avem, aici, o întrebare: De ce naiba „analiștii” de politică/media, cunoscând toate aceste manevre, n-au devoalat până acum nici măcar o parte din ele?

REVISTA PATRONATELOR vă propune să nu-i mai „păsuim” pe politicienii – vicleni – care fac pe proștii!
Ăștia nu sunt deloc proști, ăștia sunt cei mai periculoși: au făcut pe proștii pentru a obține audiență, vor profita de audiență pentru a câștiga voturi!!

Dacă Dumneavoastră credeți că „perlele” politicienilor sunt, numai așa, niște analfabetisme de conjunctură, destinate râsului general, pentru popor, vă rog să-mi permiteți să cred eu că aici avem de-a face cu expresii ale unor ticăloșii politice fără precedent!
Că avem de-a face cu prefăcătoria vicleanului care obține avantaje din împrejurarea că lumea îl crede prost!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...