20.7 C
București
luni, 27 martie, 2023

Proiectele imobiliare și de construcții din Europa pot fi gestionate mai nou și în manieră digitală

Dată:

PlanRadar oferă în prezent cea mai bună conexiune a soluțiilor tehnologice
PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme de gestionare digitală a proiectelor imobiliare și de construcții din Europa, a anunțat la sfârșitul  lunii aprilie că și-a îmbunătățit capacitățile de integrare digitală prin lansarea PlanRadar Connect.

Realizat de platforma de top Workato, specializată în automatizarea întreprinderilor, PlanRadar Connect este menit să îmbunătățească conexiunea soluțiilor tehnologice, permițând utilizatorilor PlanRadar sincronizarea cu alte aplicații, fără a fi nevoie de codificare complexă.

Îmbunătățirile vor oferi o mai mare flexibilitate bazei de clienți PlanRadar, îmbinând software-ul și procesele de lucru existente cu funcționalitatea premiată a platformei, contribuind astfel la economisirea timpului, la îmbunătățirea fluxului de lucru și a acurateței, evitând în același timp silozurile de date care dăunează performanței.

Runda recentă de investiții de 69 de milioane de dolari din „Seria B”, atrasă de PlanRadar la începutul anului, este, de asemenea, menită să sporească capacitățile de cercetare și dezvoltare ale companiei, ajutând la finanțarea unui nou centru tehnologic și a unei echipe dedicate inovării de produse pentru o interoperabilitate mai rapidă și mai ușoară cu alte programe și software.

Industria construcțiilor continuă să evolueze în cadrul erei digitale, iar găsirea unor modalități eficiente de automatizare a proceselor de lucru a devenit crucială pentru îmbunătățirea livrării proiectelor și a performanței afacerii. Acesta a fost catalizatorul pentru PlanRadar Connect.

Ibrahim Imam

Co-fondator și co-CEO al PlanRadar

Dorim să îmbunătățim interoperabilitatea, eliminând barierele de incompatibilitate care apar în cazul utilizării mai multor sisteme tehnice, ceea ce duce de cele mai multe ori la inconsecvențe în date și muncă suplimentară prin duplicarea proceselor. Prin crearea unei modalități simple de a se interconecta cu tehnologia existentă, companiile pot lucra mai inteligent și pot atinge un nivel mai mare de acuratețe atunci când vine vorba de valorificarea datelor. Este o abordare centralizata si sistematizata, catre care ar trebui să tindă întreaga industrie.

Noua funcționalitate se va adăuga la API (Application Programming Interface) existent al software-ului, ceea ce va face integrarea cu peste 200 de conectori predefiniți (Outlook, Dropbox, Jira, SAP și Microsoft Dynamics) mai rapidă și mai ușoară. Într-un mediu în care schimbul de informații este acum esențial pentru succesul unui proiect, PlanRadar Connect induce niveluri mai mari de comunicare și colaborare între echipe, creând o pistă de audit etanșă a procesului decizional.

Pe măsură ce industria construcțiilor caută să maximizeze eficiența, observăm o cerere tot mai mare de automatizare rapidă a fluxurilor de lucru care să conecteze echipele de la birou, precum și cele de pe teren în fiecare etapă a ciclului de viață al proiectelor de construcții. PlanRadar Connect este un exemplu excelent al platformei low-code/no-code de la Workato, care permite tuturor să creeze cu ușurință automatizări personalizate pentru a muta informații și sarcini critice ale proiectului între PlanRadar și alte peste 200 de aplicații de afaceri esențiale.

Gautham Viswanathan

Chief Product Officer la Workato

 Dacă industria construcțiilor dorește să atingă firul de aur al informației și să îmbrățișeze cu adevărat transformarea digitală, atunci trebuie să puna accent in primul rand pe compatibilitatea tehnologică. Acesta este doar cel mai recent pas în dezvoltarea continuă a software-ului nostru, utilizat deja zilnic de 100.000 de profesioniști din peste 60 de țări. Așteptăm cu nerăbdare să auzim feedback-ul pozitiv din partea clienților noștri, odată ce vor începe să implementeze PlanRadar Connect în propriile soluții software existente.
Ibrahim Imam
Co-fondator și co-CEO al PlanRadar

PlanRadar este o soluție SaaS de gestionare pe teren, bazată pe cloud, independentă de platformă și dispozitiv, pentru documentație și comunicare în cadrul proiectelor de construcții și imobiliare. Poate fi utilizată pentru gestionarea defecțiunilor și a sarcinilor, întreținere, inspecții ale clădirilor, documentație de construcție, predări și multe altele.

Folosind o aplicație web sau aplicații pentru toate smartphone-urile și tabletele (iOS, Android și Windows), echipele pot partaja planuri digitale sau modele BIM, pot comunica și urmări orice tip de informații. Prin digitalizarea fluxurilor de lucru, PlanRadar reduce frecvența erorilor, economisește timp pentru toate părțile implicate și permite o creștere enormă a eficienței.

Clienții raportează economii de până la șapte ore de lucru pe săptămână. Cu sediul central în Viena, Austria, compania permite în prezent unui număr de peste 14.500 de clienți din peste 60 de țări să urmărească, să se conecteze și să rezolve toate proiectele de construcții și imobiliare din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...