14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

Raiffeisen Bank anunță o nouă ediție a programului “Catalizator”, dedicat companiilor medii* din România

Dată:

Raiffeisen Bank continuă proiectul „Catalizator – un program pentru antreprenori cu idei mari”, workshop-uri organizate pentru antreprenorii și managerii  din companiile medii din România, concepute să-i susțină pe aceștia în extinderea și administrarea mai eficientă a afacerilor lor.

„Catalizator”, aflat la ediţia a treia, se derulează pe parcursul a trei luni, în toate cele șapte orașe în care programul a fost prezent în edițiile anterioare: Pitești, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și București, sub îndrumarea lui Dan Berteanu, trainer și expert în HumanSynergetics.

Primele două ediții s-au desfășurat pe parcursul anului 2017 și au însumat 6 module, 36 de workshop-uri, 6 orașe, 380 de companii. În acest an, „Catalizator” va fi prezent în cele mai importante orașe ale țării, iar  primele sesiuni vor avea loc la Pitești – 28 februarie, Brașov – 14 martie și Cluj – 28 martie.

Noile workshopuri  abordează teme ca: managementul motivaţiei și al conflictelor, precum și leadership-ul participativ. Temele au fost stabilite plecând de la feedbackul participanţilor din cele două ediții precedente ale „Catalizator”. Peste 90% dintre antreprenori au spus că și-ar dori aprofundarea temei relaţiilor din echipă, a modalităților în care ar putea crește motivarea oamenilor și să extindă colaborarea în cadrul echipelor pe care le conduc.

Plecând de la ideea sistemelor motivaţionale, dezvoltată de Elias Porter, programul își păstrează formatul interactiv, și oferă antreprenorilor răspunsuri legate de factorii care declanşează propriile lor acţiuni, dar și de pârghiile care determină oamenii din echipele pe care le coordonează să acţioneze. O altă componentă importantă a workshop-urilor din noua ediţie “Catalizator” este cea a managementului conflictelor, ca mijloc de prevenire a  potenţialelor pericole în cadrul companiei.

 

Ne este mult mai ușor acum să vorbim de programul „Catalizator”, după ce am trecut cu mare succes prin două ediții. Obiectivele și așteptările noastre legate de program au fost confirmate și validate din plin de către participanți, atât prin prezență cât și prin implicare. Este realmente un sentiment de împlinire și succes pe care întreaga echipă l-a avut la finalul fiecăruia din cele șase module, văzând reacțiile participanților și simțind energia, curiozitatea și dorinţa acestora de a afla mai mult, de a înțelege mai bine și de a primi răspunsuri sau confirmări.

Felix Daniliuc, director executiv corporații medii și sector public Raiffeisen Bank.

 

Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, „Catalizator” își propune să faciliteze crearea unei comunități de afaceri sănătoase, în care participanţii la viaţa economică să împărtășească nu doar idei, ci și oportunități de afaceri și să consolideze relaţii valoroase de business.

Relaţia cu companiile medii este coordonată în Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporații, situate în marile oraşe (București, Pitești, Brașov, Cluj, Constanţa, Iași, Timișoara). Managerii dedicaţi sunt foarte  aproape de afacerile clienţilor lor, pentru a putea  înţelege și adapta mai bine soluțiile financiar-bancare cu specificul local.

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 5.600 de companii. Reteaua bancii in Romania numara 466 de unitati, peste 1.200 de ATM-uri, aproximativ 18.000 de EPOS-uri si  164 de MFM (automate multifunctionale).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...