14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

SOV.CLUB s-a lansat, milioane de dolari pentru proiecte de afaceri și noi partide politice

Dată:

Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB, un proiect de amploare susținut de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, dedicat reconstruirii elitelor de afaceri și politice, a fost lansat online venind cu proiecte de anvergură pentru cei care trec de cele trei luni de cursuri reușind să-și convingă finanțatorul de viabilitatea proiectelor lor.

Politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte.

Sorin Ovidiu Vîntu, fondator SOV.CLUB

Sorin Ovidiu Vîntu a anunțat de altfel și pe pagina sa de Facebook relansarea Clubului de Afaceri și Politică SOV.CLUB, în mesajul său promițându-le tinerilor că vor învăța să facă bani repede și mulți pe platforma Clubului, această promisiune va atrage atenția cu siguranță.

Anunțul relansării a fost publicat în contextul protestelor, omul de afaceri cerându-i „Generației” să facă însăși schimbarea care se cere în stradă și să își aleagă cu grijă lista de revendicări.

Ce oferă Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB

Sume între 100.000 și 300.000 de EURO pentru a-ți lansa propria afacere;
Finanțare gratuită pentru afacerea pe care o ai deja;
Consultanță gratuită pentru afacerea ta;
1.000.000 de EURO pentru a-ți lansa propriul partid politic;
Poți învăța, în 3 luni, lucruri pe care majoritatea nu le învață într-o viață;
Poți ajunge un membru al elitelor acestei țări;
Poți învăța lucruri pe care puțini le cunosc, iar cei care le cunosc nu vor să ți le spună.

Cum devii membru al Clubului de Afaceri și Politică SOV.CLUB

Pentru a deveni membru al Clubului și a beneficia de finanțările promise, sunt 3 pași simpli de urmat:
1. Parcurgi integral materialul de curs oferit de Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB;
2.
Participi la testarea națională organizată după finalizarea sesiunii de cursuri;
3. Obții un calificativ satisfăcător la testare și devii membru al clubului.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Sorin Ovidiu Vîntu, fondator SOV.CLUB

Printre lectorii care vor preda la Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB se regăsește chiar omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care ține cursurile de Business. 

Deasemenea apar și alte nume cunoscute, cum ar fi Sorin Freciu (Finanțe), Mihai Tatulici (Dezbatere), Cristian Unteanu (Politică Externă), Cătălin Popa (Comunicare), Lucian Dîrdală (Politologie), Atena Săndulescu (Psihologie), Ilie Șerbănescu (Economie), Daniel Jiroveanu (Management) și Iura Luncașu (Carismă).

Sorin Freciu
FINANȚE
Mihai Tatulici
DEZBATERE
Lucian Dîrdală
POLITOLOGIE
Atena Săndulescu
PSIHOLOGIE
Ilie Șerbănescu
ECONOMIE
Daniel Jiroveanu
MANAGEMENT
Iura Luncașu
CARISMA
Cristian Unteanu
POLITICĂ EXTERNĂ
Cătălin Popa
COMUNICARE

După cum menționează organizatorii, Sesiunea 1 de curs, care se desfășoară în perioada 8 Aprilie 2021 – 30 Iunie 2021, permite accesul gratuit la cursuri până la 16 aprilie inclusiv. Cursurile pot fi văzute în această perioadă de către orice utilizator care se loghează gratuit pe site-ul clubului.

WWW.SOV.CLUB

Cuvânt înainte de la fondatorul clubului

Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Pe data de 8 Aprilie 2021 vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatea să participe tuturor celor care vor să se instruiască și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate după terminarea cursurilor, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și pornească afacerea și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

Sorin Ovidiu Vîntu

CITEȘTE ȘI:

SOV îi învață pe români să atragă fonduri europene și să facă bani din criptomonede

VIDEO | SOV îi învață pe români să atragă fonduri europene și să facă bani din criptomonede

VIDEO | Sorin Ovidiu Vîntu a avut o ieșire extrem de dură pe pagina sa de Facebook unde, a pus în prim plan faptul că România este incapabilă să se autoguverneze, acuzând „întreaga nație” de incapabilitate și lipsă de responsabilitate, afirmând că la baza acestei situații dezastruoase stă educația. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...