24.6 C
București
vineri, 12 aprilie, 2024

SOV.CLUB s-a lansat, milioane de dolari pentru proiecte de afaceri și noi partide politice

Dată:

Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB, un proiect de amploare susținut de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, dedicat reconstruirii elitelor de afaceri și politice, a fost lansat online venind cu proiecte de anvergură pentru cei care trec de cele trei luni de cursuri reușind să-și convingă finanțatorul de viabilitatea proiectelor lor.

Politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte.

Sorin Ovidiu Vîntu, fondator SOV.CLUB

Sorin Ovidiu Vîntu a anunțat de altfel și pe pagina sa de Facebook relansarea Clubului de Afaceri și Politică SOV.CLUB, în mesajul său promițându-le tinerilor că vor învăța să facă bani repede și mulți pe platforma Clubului, această promisiune va atrage atenția cu siguranță.

Anunțul relansării a fost publicat în contextul protestelor, omul de afaceri cerându-i „Generației” să facă însăși schimbarea care se cere în stradă și să își aleagă cu grijă lista de revendicări.

Ce oferă Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB

Sume între 100.000 și 300.000 de EURO pentru a-ți lansa propria afacere;
Finanțare gratuită pentru afacerea pe care o ai deja;
Consultanță gratuită pentru afacerea ta;
1.000.000 de EURO pentru a-ți lansa propriul partid politic;
Poți învăța, în 3 luni, lucruri pe care majoritatea nu le învață într-o viață;
Poți ajunge un membru al elitelor acestei țări;
Poți învăța lucruri pe care puțini le cunosc, iar cei care le cunosc nu vor să ți le spună.

Cum devii membru al Clubului de Afaceri și Politică SOV.CLUB

Pentru a deveni membru al Clubului și a beneficia de finanțările promise, sunt 3 pași simpli de urmat:
1. Parcurgi integral materialul de curs oferit de Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB;
2.
Participi la testarea națională organizată după finalizarea sesiunii de cursuri;
3. Obții un calificativ satisfăcător la testare și devii membru al clubului.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Sorin Ovidiu Vîntu, fondator SOV.CLUB

Printre lectorii care vor preda la Clubul de Afaceri și Politică SOV.CLUB se regăsește chiar omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care ține cursurile de Business. 

Deasemenea apar și alte nume cunoscute, cum ar fi Sorin Freciu (Finanțe), Mihai Tatulici (Dezbatere), Cristian Unteanu (Politică Externă), Cătălin Popa (Comunicare), Lucian Dîrdală (Politologie), Atena Săndulescu (Psihologie), Ilie Șerbănescu (Economie), Daniel Jiroveanu (Management) și Iura Luncașu (Carismă).

Sorin Freciu
FINANȚE
Mihai Tatulici
DEZBATERE
Lucian Dîrdală
POLITOLOGIE
Atena Săndulescu
PSIHOLOGIE
Ilie Șerbănescu
ECONOMIE
Daniel Jiroveanu
MANAGEMENT
Iura Luncașu
CARISMA
Cristian Unteanu
POLITICĂ EXTERNĂ
Cătălin Popa
COMUNICARE

După cum menționează organizatorii, Sesiunea 1 de curs, care se desfășoară în perioada 8 Aprilie 2021 – 30 Iunie 2021, permite accesul gratuit la cursuri până la 16 aprilie inclusiv. Cursurile pot fi văzute în această perioadă de către orice utilizator care se loghează gratuit pe site-ul clubului.

WWW.SOV.CLUB

Cuvânt înainte de la fondatorul clubului

Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Pe data de 8 Aprilie 2021 vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatea să participe tuturor celor care vor să se instruiască și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate după terminarea cursurilor, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și pornească afacerea și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

Sorin Ovidiu Vîntu

CITEȘTE ȘI:

SOV îi învață pe români să atragă fonduri europene și să facă bani din criptomonede

VIDEO | SOV îi învață pe români să atragă fonduri europene și să facă bani din criptomonede

VIDEO | Sorin Ovidiu Vîntu a avut o ieșire extrem de dură pe pagina sa de Facebook unde, a pus în prim plan faptul că România este incapabilă să se autoguverneze, acuzând „întreaga nație” de incapabilitate și lipsă de responsabilitate, afirmând că la baza acestei situații dezastruoase stă educația. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...