0.8 C
București
miercuri, 29 martie, 2023

Trei extrageri la Loteria Fiscală: Bonurile din noiembrie, ocazionala de Crăciun și selecția celor 100 de „finaliști” din octombrie

Dată:

În data de 22 decembrie 2019 se organizează trei extrageri ale Loteriei Bonurilor Fiscale, după cum urmează: extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 noiembrie, extragerea ocazională cu prilejul Crăciunului și cea de-a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară din 17 noiembrie.

„Înregistrarea extragerii Loteriei Bonurilor Fiscale pentru desemnarea câștigătorilor din noiembrie și din octombrie va fi difuzată pe TVR1 în data de 23 decembrie, începând cu ora 14.50”, arată un comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală – ANAF.
Iar înregistrarea extragerii ocazionale de Crăciun va fi difuzată pe TVR1 în data de 23 decembrie, începând cu ora 23.30”, a mai comunicat ANAF.

Extragerea pentru bonurile din noiembrie

La extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 noiembrie 2019 selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape.

„Duminică, 22 decembrie 2019, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare”, a precizat ANAF.

Ca de obicei, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va avea două etape:
– etapa I – va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30
– etapa II – vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Extragerea ocazională de Crăciun

Extragerea ocazională prilejuită de Crăciun a Loteriei Fiscale va fi organizată tot duminică, 22 decembrie 2019.

La această extragere participă bonurile fiscale emise între 1 aprilie și 6 decembrie 2019. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 22 decembrie, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina luna, ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea pentru desemnarea câștigătorilor finali din octombrie

Totodată, duminică, 22 decembrie, va fi organizată și cea de-a doua etapă de selecție a celor 100 de câștigători la extragerea lunară din data de 17 noiembrie 2019, la care au participat bonurile fiscale emise între 1 și 31 octombrie 2019. Fondul de premiere este de 1 milion de lei.

În prima etapă a extragerii lunare, desfășurată în 17 noiembrie, au fost desemnate ca fiind câștigătoare (la modul intermediar –n.n.) bonurile fiscale emise în data de  20 octombrie 2019, cu o valoare de 86 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câștigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 166 de cereri de revendicare, fiind depășit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii).

Cea de-a doua etapă de selecție a câștigătorilor Loteriei bonurilor fiscale va consta în extragerea unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 166.

Unde găsiți listele cu câștigătorii

Lista bonurilor fiscale prin care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 17 noiembrie 2019 este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria Bonurilor Fiscale.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Companiei Naționale „Loteria Română” pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Extragerile vor fi realizate cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Unde se depun cererile de revendicare a câștigurilor

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

„Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF”, se mai arată în comunicatul citat.

Mai multe informații referitoare la Loteria Bonurilor Fiscale sunt disponibile pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la următorul link:
http://www.mfinante.gov.ro/pagina.html?categoriebunuri=informatii-loterie,legislatie-loterie,rezultate-extrageri,lista-castigatorilor

„Reprezentanții posturilor TV interesate de extragere sunt rugați să contacteze Biroul Comunicare și Protocol al Loteriei Române, la numărul de telefon 0372.137.351, e-mail pr@loto.ro”, a mai comunicat ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...