23.1 C
București
joi, 28 septembrie, 2023

VIDEO | McDonald’s a deschis a 37-a unitate din București, cu servire automată și stații de încărcat electrice. Cum funcționează consolele de comandă

Dată:

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în România, a deschis sâmbătă cel de-al 37-lea restaurant din București, pe strada Valea Cascadelor.

„Noul restaurant oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s și a creat 75 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiții de 9 milioane de lei”, au precizat reprezentanții companiei, la evenimentul de inaugurare.

Cum funcționează sistemul Experience of the Future

Restaurantul aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonald’s din întreaga lume.

Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor folosindu-se de kiosk-uri la care își pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, și pot opta pentru Servire la Masă. Astfel, evită așteptarea la rând și se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia.

De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaților din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

„Avem 38 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din țară. În acest moment, în România, restaurantele McDonald’s nou construite au integrat sistemul Experience of the Future. În plus, în acest restaurant avem, în premieră, și stații de încărcare electrică, deoarece este important pentru noi să le oferim oaspeților noștri facilitățile de care au nevoie când vin în restaurantele noastre. Ne dorim ca fiecare client să simtă că e un loc potrivit pentru întreaga familie, de aceea echipă noastră lucrează pentru a le oferi un McDonald’s mai bun”, au menționat reprezentanții companiei.

Masă digitală cu jocuri multimedia pentru copii

Restaurantul de pe strada Valea Cascadelor dispune de 92 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări, cu perete și masă digitală, la care copiii se vor bucura de jocuri diverse, potrivite pentru vârsta lor, și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern.

În plus, în parcarea restaurantului, oaspeții vor avea și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare electrică pentru automobile.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s își așteaptă clienții cu oferte valabile în perioada 14-16 decembrie și 21-23 decembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger este însoțit de un al doilea produs la doar 5 lei, iar la McCafé, clienții se vor bucura de oferta 1+1 la Cafea Tall în perioada 14-16 decembrie.

La sfârșitul anului, McDonald’s va avea 84 de restaurante în România

Cu 82 de restaurante în 24 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 230.000 de clienți și are o echipă formată din 5.500 de angajați.

Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante.

Despre McDonald’s în România
Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.
Premier Capital plc operează 152 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.
În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 82 de restaurante în 24 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți.
În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

Bento raportează o creștere cu 71% a veniturilor din exploatare și cu 132% a profitului net în primul semestru din 2023

2B Intelligent Soft (Bento, Intellectually Curious, BVB: BENTO), companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de...

Renovarea și reabilitarea clădirilor istorice cu ajutorul tehnologiei

Clădirile istorice din România necesită renovare și reabilitare meticuloasă  autentică. Pentru ca o clădire să fie declarată de importanță istorică, ea trebuie să fie veche de cel...

Agroland Agribusiness raportează venituri de 28,6 milioane de lei și un profit net de 1,3 milioane de lei în primul semestru din 2023

Agroland Agribusiness (BVB: AAB), companie antreprenorială românească, parte a grupului Agroland, specializată în vânzarea de inputuri pentru agricultură, raportează venituri din exploatare de 28,6...

eMAG: plata cu cardul a ajuns la 63% vara aceasta, mult peste media anului trecut

Vara care tocmai s-a încheiat a adus mai multe comenzi pe eMAG, iar clienții au intrat mai des online și au plătit cu cardul...

Exim Banca Românească lansează plățile contactless cu telefonul prin Google Pay

Exim Banca Românească introduce în portofoliul său serviciul Google Pay oferind clienților băncii posesori de carduri posibilitatea de a efectua plăți contactless rapide și...

Holde Agri Invest construiește un siloz la ferma Frumușani, în urma unei investiții de 8 milioane de lei

Holde Agri Invest, companie românească ce exploatează terenuri agricole, anunță realizarea unei noi investiții la nivelul fermelor sale, prin construirea unui siloz cu o...