14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

VIDEO | McDonald’s a deschis a 37-a unitate din București, cu servire automată și stații de încărcat electrice. Cum funcționează consolele de comandă

Dată:

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în România, a deschis sâmbătă cel de-al 37-lea restaurant din București, pe strada Valea Cascadelor.

„Noul restaurant oferă cea mai modernă tehnologie McDonald’s și a creat 75 de locuri de muncă, toate acestea în urma unei investiții de 9 milioane de lei”, au precizat reprezentanții companiei, la evenimentul de inaugurare.

Cum funcționează sistemul Experience of the Future

Restaurantul aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonald’s din întreaga lume.

Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor folosindu-se de kiosk-uri la care își pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash, la casa de marcat, și pot opta pentru Servire la Masă. Astfel, evită așteptarea la rând și se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia.

De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaților din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

„Avem 38 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din țară. În acest moment, în România, restaurantele McDonald’s nou construite au integrat sistemul Experience of the Future. În plus, în acest restaurant avem, în premieră, și stații de încărcare electrică, deoarece este important pentru noi să le oferim oaspeților noștri facilitățile de care au nevoie când vin în restaurantele noastre. Ne dorim ca fiecare client să simtă că e un loc potrivit pentru întreaga familie, de aceea echipă noastră lucrează pentru a le oferi un McDonald’s mai bun”, au menționat reprezentanții companiei.

Masă digitală cu jocuri multimedia pentru copii

Restaurantul de pe strada Valea Cascadelor dispune de 92 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări, cu perete și masă digitală, la care copiii se vor bucura de jocuri diverse, potrivite pentru vârsta lor, și își primește clienții într-o atmosferă familiară cu un design modern.

În plus, în parcarea restaurantului, oaspeții vor avea și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare electrică pentru automobile.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’s își așteaptă clienții cu oferte valabile în perioada 14-16 decembrie și 21-23 decembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger este însoțit de un al doilea produs la doar 5 lei, iar la McCafé, clienții se vor bucura de oferta 1+1 la Cafea Tall în perioada 14-16 decembrie.

La sfârșitul anului, McDonald’s va avea 84 de restaurante în România

Cu 82 de restaurante în 24 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 230.000 de clienți și are o echipă formată din 5.500 de angajați.

Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor două noi restaurante.

Despre McDonald’s în România
Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.
Premier Capital plc operează 152 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.
În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 82 de restaurante în 24 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți.
În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...