Despre noi

Prezentare generală

Revista Patronatelor

Portalul Asociațiilor de Business din România

Portalul Asociațiilor de Business din România este o platformă de comunicare dedicată exclusiv organizațiilor de angajatori, cum sunt asociațiile profesionale, patronatele, federațiile și confederațiile patronale, breslele, consorțiile, Camerele de Comerț și celelalte structuri asociative sectoriale, teritoriale, naționale și internaționale.

Revista Patronatelor este dedicată exclusiv angajatorilor, susținând în mod necondiționat punctul de vedere al acestora în relațiile lor cu ceilalți parteneri sociali (sindicate, autorități, ONG etc.) și pornind de la principiul că oamenii de afaceri, investitorii, proprietarii de companii și liderii de business constituie motorul de dezvoltare a economiei și societății.

Revista Patronatelor este, astfel, o agenție de presă al cărei conținut va aborda numai temele de interes pentru asociațiile de angajatori.

Opiniile oamenilor de afaceri și ale angajatorilor pe marginea problemelor din economie sunt în general ignorate de presa generalistă, dar pe portalul nostru acestea vor fi prezentate integral, cu prioritate și în exclusivitate.

Conținutul editorial al platformei noastre este format din:
– Comunicatele, Scrisorile Deschise și celelate documente emise de către angajatori, în formă integrală și fără costuri de publicare
– Promoții și alte articole/machete de promovare (reclamă), în special livrate de către angajatori sau membri ai acestora, la costuri negociate și stabilite de regulă prin contracte-cadru. Acestea nu vor ocupa mai mult de 15% din suprafața editorială și nu vor constitui o condiție pentru publicarea gratuită a comunicatelor.
– Anunțuri și articole proprii ale Redacției Revista Patronatelor
– Secțiuni dedicate diverselor domenii din economie
– Comentarii ale editorilor noștri sau ale invitaților noștri – în principiu, lideri patronali
– Scroll de știri economice
– Anunțuri de mică și mare publicitate, în sensul că anunțurile de mică publicitate ale asociațiilor de angajatori vor fi plătite numai dacă acestea au nevoie de o decontare a costurilor de publicitate (de ex. anunțuri de mediu)
– Legislație specifică activităților patronale.

Pe lângă conținutul editorial, platforma Revista Patronatelor mai pune la dispoziția utilizatorilor:
– Un forum de dezbateri interne
– Un Newsletter transmis gratuit abonaților zilnic, săptămânal sau ori de câte ori apare un eveniment important de relatat
– Link-uri către site-urile asociațiilor patronale care își publică anunțurile și comunicatele
– Servicii dedicate abonaților.

Revista Patronatelor are toată deschiderea pentru publicarea gratuită, integrală și necondiționată a comunicatelor provenite de la asociațiile de angajatori – asociații profesionale, patronate, federații și confederații patronale, bresle, consorții, Camere de Comerț și celelalte structuri asociative sectoriale, teritoriale, naționale și internaționale.
Suntem, desigur, deschiși oricăror colaborări cu suport financiar, inclusiv sponsorizărilor și contractărilor de tip barter.

Construcția site-ului permite accesarea atât de pe Desktop, cât și de pe terminale mobile (smartphone, tablete etc.)

Invitându-vă să utilizați cu încredere serviciile platformei noastre, vă adresăm solicitarea de a nu ne ocoli atunci când aveți de dezvoltat un proiect de natură patronală.