22.2 C
București
marți, 23 iulie, 2024

ADIENT TRIM Ploiești, firmă cu peste 1.900 de angajați, aniversează 15 ani pe piața românească

Dată:

ADIENT TRIM Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium și unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, împlinește 15 ani de activitate pe piața din România.

„Cei peste 1.900 de profesioniști, care au oportunitatea de a-și dezvolta cariera într-o fabrică de referință pentru produse de cea mai înaltă calitate la nivel internațional, sărbătoresc azi o istorie scrisă cu spirit inovator, perseverență și spirit de echipă”, arată un comunicat al companiei.

De 15 ani dezvoltăm continuu în Ploiești o companie care poartă în lume reputația producţiei de cea mai bună calitate și a îndemânării românillor. Celebrăm un spirit dedicat auto-depășirii, perfecționării constante, șlefuirii resurselor necesare pentru a livra rezultate la cel mai înalt nivel şi pot spune cu mândrie că toate acestea se datorează echipei pe care am avut-o alături.  Ziua de astăzi este un moment special pentru fiecare dintre noi, în care ne bucurăm de performanţele obţinute în aceşti 15 ani, primii 15 ani, pentru că privim încrezători înainte, spre un viitor cât mai îndelungat.
Costin Trîmbiţaşu, Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti

Implicare socială prin programe pentru tineri

Încă de la lansarea sa în România, compania s-a dovedit a fi nu doar un lider în domeniul său de activitate, ci și un membru implicat în susținerea comunității locale, prin programe educaționale dedicate copiilor și tinerilor, menite să le cultive acestora apetitul față de cunoaștere și față de construirea unei cariere solide.

Printre programele de implicare socială care s-au bucurat de un mare succes se numără cursul de programare dedicat copiilor angajaţilor Hour of Code, programul Start Your Career, prin intermediul căruia studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei, sau clasa de învăţământ dual susţinută de ADIENT TRIM Ploieşti în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny.

Cu 15 ani în urmă puneam bazele a ceea ce avea să devină ADIENT TRIM Ploiești. Atunci, pe când eram o echipă la început de drum, ne-am propus să devenim un reper în domeniul nostru de activitate, dar am reușit mult mai mult de atât. Astăzi privesc în urmă cu mândrie, pentru că am putut fi parte din povestea ADIENT încă de la început. Privesc spre viitor cu încredere, pentru că știu că aici suntem o echipă de 1.900 de învingători.
Carmen Bărbulescu, HR Manager ADIENT TRIM Ploieşti

Tapițerie pentru peste 750.000 de automobile

De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare și le oferă locuitorilor județului Prahova ocazia de a-și pune amprenta muncii lor asupra tapițeriilor ce îmbracă mașinile celor mai importante mărci auto.

În fiecare an, tapițeria auto fabricată la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești poate fi găsită pe mai mult de 750.000 de automobile din întreaga lume.

„Producția este realizată folosind mașini de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină o piatră de hotar în domeniul său de activitate la nivel internațional”, se mai arată în comunicat.

Extindere spre trenuri și avioane

ADIENT TRIM Ploiești are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiționale, cum ar fi vehiculele comerciale, trenurile de călători și scaunele de avion, fapt ce le va oferi angajaților companiei noi oportunități de dezvoltare.

Lider global în producția de scaune auto, ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajați și opt unități de producție: Jimbolia (mecanice și mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia și accesorii metalice), Ploiești (tapițerie), Pitești (tapițerie).

„Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanță de piață realizată datorită costurilor, calității, execuției și satisfacției clienților”, precizează ADIENT TRIM Ploiești.

Despre ADIENT

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 de țări din întreaga lume, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale, de la sisteme complete până la componente individuale. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare, munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...