4.2 C
București
miercuri, 29 martie, 2023

ADIENT TRIM Ploiești, firmă cu peste 1.900 de angajați, aniversează 15 ani pe piața românească

Dată:

ADIENT TRIM Ploiești, lider internațional în producția de tapițerie pentru scaune auto premium și unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Prahova, împlinește 15 ani de activitate pe piața din România.

„Cei peste 1.900 de profesioniști, care au oportunitatea de a-și dezvolta cariera într-o fabrică de referință pentru produse de cea mai înaltă calitate la nivel internațional, sărbătoresc azi o istorie scrisă cu spirit inovator, perseverență și spirit de echipă”, arată un comunicat al companiei.

De 15 ani dezvoltăm continuu în Ploiești o companie care poartă în lume reputația producţiei de cea mai bună calitate și a îndemânării românillor. Celebrăm un spirit dedicat auto-depășirii, perfecționării constante, șlefuirii resurselor necesare pentru a livra rezultate la cel mai înalt nivel şi pot spune cu mândrie că toate acestea se datorează echipei pe care am avut-o alături.  Ziua de astăzi este un moment special pentru fiecare dintre noi, în care ne bucurăm de performanţele obţinute în aceşti 15 ani, primii 15 ani, pentru că privim încrezători înainte, spre un viitor cât mai îndelungat.
Costin Trîmbiţaşu, Plant manager ADIENT TRIM Ploieşti

Implicare socială prin programe pentru tineri

Încă de la lansarea sa în România, compania s-a dovedit a fi nu doar un lider în domeniul său de activitate, ci și un membru implicat în susținerea comunității locale, prin programe educaționale dedicate copiilor și tinerilor, menite să le cultive acestora apetitul față de cunoaștere și față de construirea unei cariere solide.

Printre programele de implicare socială care s-au bucurat de un mare succes se numără cursul de programare dedicat copiilor angajaţilor Hour of Code, programul Start Your Career, prin intermediul căruia studenţii prahoveni sunt invitaţi să aplice pentru un internship în diferite departamente ale companiei, sau clasa de învăţământ dual susţinută de ADIENT TRIM Ploieşti în cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny.

Cu 15 ani în urmă puneam bazele a ceea ce avea să devină ADIENT TRIM Ploiești. Atunci, pe când eram o echipă la început de drum, ne-am propus să devenim un reper în domeniul nostru de activitate, dar am reușit mult mai mult de atât. Astăzi privesc în urmă cu mândrie, pentru că am putut fi parte din povestea ADIENT încă de la început. Privesc spre viitor cu încredere, pentru că știu că aici suntem o echipă de 1.900 de învingători.
Carmen Bărbulescu, HR Manager ADIENT TRIM Ploieşti

Tapițerie pentru peste 750.000 de automobile

De 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare și le oferă locuitorilor județului Prahova ocazia de a-și pune amprenta muncii lor asupra tapițeriilor ce îmbracă mașinile celor mai importante mărci auto.

În fiecare an, tapițeria auto fabricată la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești poate fi găsită pe mai mult de 750.000 de automobile din întreaga lume.

„Producția este realizată folosind mașini de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină o piatră de hotar în domeniul său de activitate la nivel internațional”, se mai arată în comunicat.

Extindere spre trenuri și avioane

ADIENT TRIM Ploiești are în vedere exploatarea oportunităților oferite de piețele adiacente, în afara industriei auto tradiționale, cum ar fi vehiculele comerciale, trenurile de călători și scaunele de avion, fapt ce le va oferi angajaților companiei noi oportunități de dezvoltare.

Lider global în producția de scaune auto, ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajați și opt unități de producție: Jimbolia (mecanice și mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia și accesorii metalice), Ploiești (tapițerie), Pitești (tapițerie).

„Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanță de piață realizată datorită costurilor, calității, execuției și satisfacției clienților”, precizează ADIENT TRIM Ploiești.

Despre ADIENT

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 85.000 de angajați în 238 de fabrici localizate în 34 de țări din întreaga lume, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale, de la sisteme complete până la componente individuale. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare, munca noastră regăsindu-se în 25 de milioane de vehicule în fiecare an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...