28.1 C
București
luni, 22 iulie, 2024

N-aveți sediu sau birou în oraș? Dezvoltatorul 3house a deschis noi spații de co-working în centrul Bucureștiului. Cât costă chiria

Dată:

Dezvoltatorul 3house, noul concept de spații de lucru all-inclusive în regim co-work, anunță extinderea cu două noi etaje a spațiului de co-working 3house Universitate, aflat în clădirea Unimed din spatele Teatrului Național București. Spațiile de tip co-working sunt destinate antreprenorilor care nu au un sediu sau un office în centrul orașului, oferind toate facilitățile necesare la un birou.

„Începând din iulie 2019, suprafața totală operată este de 1.700 mp, iar compania planifică să adauge o nouă locație de 3.400 mp în clădirea Equilibrium dezvoltată de Skanska în Floreasca, în toamna acestui an”, arată un comunicat al 3house.

Grad de ocupare 90% în spațiile de la Universitate

Spațiul de co-working 3house Universitate deschis și operat de la finalul anului trecut aproape și-a triplat suprafața până la 1.700 mp pentru a oferi mai multe birouri de lucru, în contextul unui grad de ocupare de 90% înainte de inaugurarea celor două noi etaje.

Locația 3house Universitate înseamnă acum Parter + Mezanin + Etaj 1 pe strada Tudor Arghezi nr 8-10, București. Spațiul de co-work are o capacitate de până la 200 de persoane distribuite în zone amenajate pentru a primi echipe în birouri dedicate, două zone de open-space, spații de ședințe și un spațiu modular pentru evenimente, cu o capacitate de până la 120 de persoane.

Investiția totală în amenajarea spațiului 3house Universitate a fost de peste 900.000 de euro, precizează dezvoltatorul.

Proiectul de la Universitate reprezintă un pas înainte în angajamentul nostru de a oferi servicii din ce în ce mai complexe clienților noștri. Facem acest lucru prin designul spațiilor, prin modul în care construim spiritul comunității și nu în ultimul rând prin atenția pe care o acordăm zonei de gastronomie. În curând vom deschide și prima cafenea-bistro în această locație, urmând să ducem conceptul mai departe și în proiectul de la 3house Floreasca.
Vlad Craioveanu, CEO și fondator 3house și Impact Hub România

Birouri complet echipate și mobilate

3house oferă o nouă abordare a mediului de lucru ideal pornind de la nevoile identificate la companii și echipele lor.

„De la design și până la calitatea și diversitatea serviciilor, 3house construiește experiențe pentru membrii săi, pe parcursul unei zile de lucru, ajutându-i să devină mai buni în tot ceea ce își propun. Aici se regăsesc birouri pentru echipe de diferite mărimi, complet echipate și mobilate, zone de co-working și de relaxare, săli de ședințe, un spațiu de evenimente și un bistro marcă proprie”, menționează compania.

Acestor facilități li se adaugă servicii integrate pentru companii și echipele lor, precum și o serie de beneficii axate pe creșterea calității vieții individuale.

Spațiul de co-work de trei etaje din centrul capitalei oferă birouri all inclusive fie în zona de open- space fie în birouri dedicate  pentru startup-uri, echipe de proiecte sau echipe ale unor companii mari care decid să îți relocheze o parte din personal sau să le ofere angajaților, beneficiul de a lucra din centru.

Cât costă abonamentul

Abonamentele au o flexibiliate crescută și se adaptează la nevoile clienților atât în termen de mărime a echipei cât și de număr de ore pe lună.

Birourile 3house all-inclusive au fee-uri care variază de la 25 de euro (acces ad-hoc) până la 100-250 de euro/lună în zona de co-work sau prețuri construite specific pe nevoia fiecărei companii, pentru birourile de echipă.

Urmează Equilibrium by Skanska

Următorul spațiu 3house va avea aproape 3.400 mp și va fi inaugurat în toamna aceasta în clădirea Equilibrium by Skanska.

Locația este în cea mai compactă zonă de birouri din centrul de nord al Bucureștiului, zona Floreasca – Barbu Văcărescu, dar aproape de metroul Aurel Vlaicu.

„În total, anul acesta 3house va opera un spațiu total de peste 5.000 mp de spații de co-work”, a mai comunicat dezvoltatorul.

Despre 3house
3house un concept dezvoltat de către doi antreprenori români: Vlad Craioveanu – cel care a introdus cu succes primul co-working space în România în 2012 prin lansarea Impact Hub Bucharest – și Ilinca Păun, CEO al școlii de business „The Entrepreneurship Academy”.

3house și-a început activitatea pe piață din România în decembrie 2018, odată cu lansarea primei locații din centrul Bucureștiului. Este un concept local pornit la intersecția dintre o nevoie de spații de birouri flexibile all-inclusive și dorința de a dezvolta experiențe și beneficii care să contribuie ca o platformă de creștere la echilibrul individual al mediului local de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...