25.1 C
București
luni, 17 iunie, 2024

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA a inaugurat policlinica de pediatrie The Light și clinica Kinetic Sport & Medicine

Dată:

Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA a inaugurat, marți, Policlinica THE LIGHT, cea mai mare policlinică privată de pediatrie din București, care cuprinde și cea de-a patra locație a Rețelei Kinetic Sport & Medicine.

Centrul medical, cu sediul în clădirea de birouri The Light One din vestul capitalei, este unic prin specificul multidisciplinar și complexitatea serviciilor oferite atât copiilor, cât și adulților.

Policlinica THE LIGHT este cea mai mare unitate pediatrică din București și va reprezenta un nou reper de calitate în această specialitate medicală, deschizându-și porțile nu doar pentru pacienții din vecinătate, ci pentru toți bucureștenii. Anul viitor vom extinde serviciile din cadrul policlinicii cu inaugurarea Centrului de Imagistică, preocupându-ne constant să răspundem nevoilor pacienților noștri și să oferim într-un singur loc o gamă cât mai extinsă de servicii conexe specialității principale.
Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate REGINA MARIA

Ce dotări are noua policlinică

Policlinica Opera Center, într-o formulă extinsă, devine noua policlinică THE LIGHT, care cuprinde și Clinica Kinetic Sport & Medicine.

Noua locație a Rețelei de sănătate REGINA MARIA are o suprafață totală de aproximativ 2.000 mp.

Policlinica THE LIGHT dispune de 19 cabinete pentru consultații, dintre care 15 pentru copii și 4 pentru adulți, 6 cabinete destinate tratamentelor, vaccinărilor, alăptatului și investigațiilor, 2 spații de joacă pentru copii și un spațiu pentru parcare cărucioare, o zonă de lounge pentru adulți, o sală de conferințe destinată ședințelor medicale și workshop-urilor cu părinții.

Noua policlinică oferă servicii complexe și integrate pentru toate specialitățile pediatrice, dar și pentru pacienți adulți, și preia ștafeta misiunii operatorului de a se extinde în vestul orașului, unde funcționează în prezent Policlinica Lujerului și Policlinica Cotroceni.

Unitatea medicală vine în întâmpinarea companiilor din zonă, care accesează serviciile rețelei de sănătate REGINA MARIA sau care vor beneficia de acestea pe viitor.

Policlinica THE LIGHT vine cu un concept nou, baby care, și devine centru de referință la recoltarea pentru copii. Continuă astfel activitatea Rețelei de sănătate REGINA MARIA prin pediatria express și este dotată cu spirometrii care permit explorarea funcției pulmonare prin determinarea rezistenței oscilatorii (ROS) a copiilor.

Kinetic Sports & Medicine, la a patra unitate

După 8 ani de la lansarea conceptului, având clinici deschise în București, Cluj și Iași, Kinetic Sports & Medicine, parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA, deschide a patra clinică și al doilea punct de lucru în București, în clădirea de birouri THE LIGHT ONE.

Clinica pune la dispoziția pacienților două cabinete pentru consultații, 11 cabinete de fizioterapie și terapie manuală, servicii de biomecanică și 2 săli de kinetoterapie pentru adulți și copii.

Kinetic Sport & Medicine oferă servicii de kinetoterapie și fizioterapie la cele mai înalte standarde din România. În ultimii 8 ani, peste 23.000 de pacienți au trecut pragul clinicilor, dintre care sportivi de performanță care au beneficiat cu succes de tratamente de recuperare sportivă și medicală printr-o serie de terapii și tehnici eficiente care sunt practicate la nivel internațional.

„Modelul de lucru progresiv, care începe cu un consult amănunțit înainte de stabilirea programului de recuperare sau refacere medicală, este caracteristica principală a clinicilor Kinetic Sport & Medicine, acest lucru asigurând un protocol extrem de eficient pentru recuperarea pe termen mediu și lung a pacienților”, arată un comunicat al unității medicale.

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele opt acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est -, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.
Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 23 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 570.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.
REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reunește peste 6.000 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară, locații prin intermediul cărora oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 3.5 milioane de pacienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...