14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

WDP construiește, la Slatina, un spațiu de depozitare pentru producătorul de anvelope Pirelli

Dată:

WDP construiește la Slatina, România, o hală nouă de aproximativ 62.000 mp pentru producătorul de anvelope Pirelli și preconizează o investiție de aproximativ 40 de milioane de euro pentru realizarea acestui proiect, arată un comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

Constructorul vizează amenajarea unui spațiu de depozitare ce va fi închiriat de Pirelli pentru depozitarea propriilor produse.

WDP extinde unitatea de producție existentă a companiei Pirelli, specialist în producția de anvelope auto, situată în localitatea Slatina (RO), cu o hală nouă de ultimă generație, cu o suprafață de aproximativ 62.000 mp.

„Acest proiect se aliniază strategiei de dezvoltare a celei mai mari și mai importante locații de producție a companiei Pirelli, cotată la bursa din Italia”, precizează constructorul.

Construcția acestei hale noi va optimiza cel mai important punct de producție al Pirelli și va asigura viitorul acestei locații.
Jeroen Biermans, Manager General al WDP în România

Extinderea a devenit o necesitate

Noua hală va fi construită chiar lângă locația Pirelli existentă din Slatina, în continuarea acesteia.

„Investițiile pe care Pirelli le-a făcut în ultimii ani au crescut volumul activităților la această locație, astfel că extinderea a devenit o necesitate. Logistica de intrare și ieșire urmează să fie amplasată în secțiunea nouă, unde se va amenaja și un spațiu pentru activități de producție”, se mai arată în comunicat.

Locația Pirelli din Slatina este situată în sud-vestul României, pe autostrada Craiova-Pitești.

După finalizarea construcției – preconizată în cursul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 – Pirelli va închiria noua clădire logistică pe o perioadă de 15 ani. WDP pornește de la un buget de investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, pe baza unui randament aliniat cerințelor pieței.

Despre WDP
WDP dezvoltă și investește în domeniul imobiliar logistic (depozite și birouri), având aproximativ 4,5 milioane mp de proprietăți în portofoliul său.
Acest portofoliu internațional de clădiri seminindustriale și logistice cuprinde peste 200 de locații la principalele centre logistice pentru depozitare și distribuție în Belgia, Olanda, Franța, Luxemburg și România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...