4.1 C
București
marți, 19 martie, 2024

PayPoint România deschide campania de comunicare a hărților interactive cu terminalele din București, Brăila și Galați

Dată:

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, lansează campania de comunicare a hărților interactive online, unde pot fi identificate toate terminalele din București, Brăila și Galați, arată un comunicat transmis miercuri de compania de plăți.

„Utilizatorii PayPoint vor afla mai ușor unde este cel mai apropiat magazin din aceste orașe în care pot găsi instalat un terminal și își vor putea face plățile mai rapid, indiferent de locul în care se află”, menționează compania.

Câte terminale are PayPoint

Prin hărțile online, PayPoint vine în întâmpinarea consumatorilor, creând un portal care să faciliteze identificarea unul terminal la care aceștia să poată realiza plăți. Prin accesarea hărților interactive, consumatorii pot identifica toate magazinele partenere, astfel găsirea celui mai apropiat terminal se face cu ușurință.

Pentru a ajunge mai aproape de consumatori prin cât mai multe canale de comunicare, PayPoint România desfășoară o campanie online pentru comunicarea eficientă a hărții.

Astfel, locuitorii din București, Galați și Brăila vor avea la îndemână link-uri targetate pe Facebook în localitățile lor.

În București există un total de 861 de magazine partenere, în Brăila sunt 152 locații partenere, iar în Galați numărul acestora este de 170.

În aceste orașe, comunitățile au și destinații favorite în ceea ce privește magazinele partenere PayPoint, clienții alegând deseori aceste locații pentru plata facturilor: București – HELENCRIS GENERALCOM SRL, Brăila – TRANSKITT SRL și Galați – ELDEST SRL.

Campania de comunicare a locațiilor partenere PayPoint se desfășoară pe pagina oficială de Facebook PayPoint România în perioada 3-31 iulie 2019.

Premii pentru plătitorii de facturi

Pe durata acestei veri PayPoint desfășoară și o campanie promoțională în magazinele partenere din țară.

„Utilizatorii care achită 3 facturi prin serviciul de plată PayPoint și introduc până pe 28 august codurile aferente plaților pe site-ul concursului pot câștiga unul dintre cele 52 de premii: o vacanță în Bulgaria pentru doua persoane, un weekend pentru două persoane într-o pensiune cu specific românesc din Tohani și 50 de kit-uri formate din tricou, șapcă, pix și rucsac”, precizează compania.

PayPoint va continua investițiile în calitatea şi extinderea serviciilor și rețelei de comercianți parteneri pentru a continua să îndeplinească promisiunea făcută consumatorilor: oferirea serviciilor de care au nevoie, acolo unde au nevoie, indiferent că este vorba de magazine în zone izolate, furnizori cu acoperire locală ori tipuri inovatoare de plăţi în mediul de retail.

Ce facturi se pot plăti prin PayPoint

În sectorul de plăți pentru utilități, PayPoint are colaborări cu societățile: ENGIE Romania, Delgaz Grid, E.ON Energie România, Delgaz Grid SA Electric, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, E-Distributie Muntenia, E-Distributie Banat, E-Distributie Dobrogea, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, Apa Nova Bucureşti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Wirom Gas, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani, Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Târnavei Mari SA, Compania de Apă Oradea, ApaServ Neamţ, APAVIL, Gospodărie Comunală Covasna, Tulcea Gaz, Gaz Vest, SEA Complet, Aquavas Bârlad, TEGA SA, Compania Apa Braşov, Compania de Apa Somes, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Aparegio Gorj SA, Termoficare Oradea, Apa Canal Galati, RWE Energie, Apa Canal 2000, Salgaz, Brantner Vereş, Eva Energy, Compania de Apa Arieș, Apaserv Cornu, Grenerg, Brantner Environment, Brantner Servicii Ecologice, Restart Energy, Aqua Dumbravita, HIDRO-SAL COM, Quatro Eco Salub, Imperial Development, GAZ EST, Prisma Serv Company, Gaz Nord Est, Energoterm Tulcea, Aquaserv Mureș, Tinmar Energy, Distribuție Energie Oltenia, Aquaserv Tulcea, Ecoaqua Călărași, Gosp-Com, Compania de Utilități Publice Brăila, Aquavas Vaslui, Energaz Business & Partners, FCC Environment, CUP Salubritate Focșani, E.ON Gaz Furnizare CLP Salubritate Pașcani, RER Sud, RER Vest, RETIM Servicii Ecologice Timișoara, Premier Energy, Aquaserv Satu Mare, Delagaz & Energie, E-Bloc, Compania de Apa Oltenia, Energia Gas & Power, Florisal SA Satu Mare, Aquacaras, Eco-Csik, Apa Valea Doftanei.

În sectorul de telecomunicații şi comunicații prin cablu, PayPoint se pot plăti facturi la: Vodafone România, Telekom Romania Mobile, Orange România, Telekom Romania, UPC România, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS, Idilis, Servicii Micronet, Expertnet, Akta Telecom.

În sectorul financiar-bancar: Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare, Garanti Bank, Debt Collection Agency, UNIQA Asigurări, Telecredit IFN, Nextebank, good.bee Credit, GetBack Recovery, ERB Retail Services, CAR Bistrița, OTP Factoring, Groupama Asigurări, NN Asigurări de Viață, Pintilie Broker de Asigurare, TBI Credit, Ultimo Portfolio Investment, Cycle European, BRD Finance IFN, Metropolitan Life.

În sectorul cosmetică & sănătate: Oriflame, Avon, Infinity, Yves Rocher România, Air Liquide Vitalaire; Sectorul agricultură – Rodbun Grup.

PayPoint încasează sume şi în numele Scala Assistance, pentru emitere de roviniete și taxa de pod, dar şi plăţi pentru facturile aferente serviciilor de securitate emise de Grupul BGS (BGS Divizia de Securitate, BGS Monitorizare-Intervenţie şi BGS Tehnic) şi pentru biletele de avion emise de compania aeriană Blue Air, ca și biletele de autocar emise de Eurolines.

În sectorul de livrare colete: datorită parteneriatului dintre PayPoint si FAN Courier, consumatorii îşi pot ridica din magazinele PayPoint Colet Expres produsele comandate, la o oră potrivită programului lor.

Cartele prepay, încărcare electronică, transfer de bani

PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Telekom Romania Mobile, Orange, Vodafone, Zapp, Lycamobile, Digi Mobil), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internațional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One).

Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

În fine, PayPoint mai oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permițând astfel consumatorilor să trimită sau să primească bani atât din afara țării, cât şi de pe teritoriul României.

Iar comercianții PayPoint oferă clienților lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăți pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea de parteneriate cu paysafecard și Neosurf.

Despre PayPoint România
În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, compania are încheiate contracte cu 163 clienți importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților, al serviciilor financiare şi nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...