7.8 C
București
vineri, 31 martie, 2023

Asociația Marilor Rețele Comerciale – AMRCR – a ales GMP Group pentru comunicările de PR și Public Affairs

Dată:

Point Public Affairs și GMP PR – parte din GMP GROUP – anunță, într-un comunicat, că își extind portofoliul de clienți cu un nou parteneriat încheiat cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), organizație care reprezintă cele mai mari 18 companii de retail alimentar și nonalimentar din România.

AMRCR reunește nume precum Auchan, Artima, Brico-Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, IKEA, Kaufland, Lidl, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi și Selgros.

Ce servicii prevede parteneriatul

Cele două agenții vor oferi servicii integrate de comunicare, ce includ relații publice, consultanță strategică, media relations, comunicare de criză și issues management, stakeholders’ engagement, lobby și public affairs – pentru AMRCR.

„Noul parteneriat vine în contextul experienței solide a celor două agenții în zona de retail & FMCG, care completează expertiza în serviciile de comunicare integrată, relații publice și public affairs”, arată comunicatul citat.

Point Public Affairs și GMP PR au fost selectate în urma unui pitch care s-a desfășurat pe parcursul lunii iunie și care a punctat criterii precum viziunea strategică, orientarea către eficiență în rezultate, creativitatea și experiența în industria de retail. Le urăm bun venit alături de noi și sperăm la cât mai multe proiecte de succes!
George Bădescu, director executiv al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România

Comunicare „pentru asigurarea unui climat comercial modern”

„Colaborarea cu GMP Group va sprijini AMRCR în misiunea sa de a fi un partener activ în susținerea dezvoltării României și de a menține o relație deschisă și constructivă cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru asigurarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale” precizează comunicatorii.

AMRCR este membră a Confederației Patronale ,,Concordia” și a organizației ,,EuroCommerce“ – care reprezintă retailul modern la nivel comunitar.

Point Public Affairs și GMP PR sunt parte din GMP Group, una dintre cele mai puternice rețele independente de comunicare din România.

Despre AMRCR
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) a fost creată în anul 2003, la inițiativa unui grup de manageri de firme de comerț românești și internaționale și este o asociație profesională care reprezintă interesele industriei de retail din România.
La nivel european, AMRCR este membră EuroCommerce, în decembrie 2017 devenind membră în comitetul director al acestei organizații ce grupează federații naționale și companii din domeniul retail și comerțului internațional din 31 de țări.
Asociația susține faptul că dincolo de spiritul competitiv care caracterizează sectorul comerțului românesc, este necesar un spațiu transparent și deschis de dialog care să permită identificarea, dezbaterea și soluționarea problemelor de interes comun. AMRCR promovează interesele membrilor, iar scopul Asociației este acela de a promova inițiative care să stimuleze concurența loială între toți comercianții din România.
De la începutul lunii martie 2019, AMRCR este prezidată de un Consiliu Director, format din cinci membri: Alina Vlădoianu Teau (Mega Image), Aura Rădulescu (Cora România), Olguța Bendeac (Decathlon), Valer Hancaș (Kaufland România) și Tiberiu Dănețiu (Auchan Retail România).

 Despre GMP PR
Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award.
Printre distincţiile primite se numără „Best use of PR Evaluation”, „Newcomer European Agency of the Year”, „Best European Launch” sau „Romanian PR Agency of the year”.
În 2016, agenția a fost implicată într-o campanie considerată Campania Anului în România, cea în urma careia 1 iunie a devenit Zi Liberă Națională, agenția fiind distinsa cu PR Innovator of the Year si PR For Greater Good. În 2018, GMP PR s-a implicat alături de GMP+WEBSTYLER în campania #TraiascaCapraVecinului, medaliată cu 2 premii Gold Effie și un Bronze Effie.
Point Public Affairs este agenția de comunicare strategică și public affairs din GMP Group. Fondată în 2008, agenția are în prezent patru linii de business.
Point Public Affairs oferă servicii de comunicare instituțională, lobbying, comunicare strategică, analize și cercetări de politici publice.
Point Association Management oferă asociațiilor servicii complexe de administrație, de reprezentare a intereselor și de comunicare.
Point Connections reunește stakeholderii pe subiectele cele mai imporntate ale momentului în dezbateri și campanii de comunicare.
Point Regional oferă servicii de consultanță strategică și public affairs în Bulgaria, Georgia, Republica Moldova și Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...