2.6 C
București
miercuri, 29 martie, 2023

Aveți un telefon Apple? De azi puteți face plăți cu el, ca și cu cardul: ING Bank a adus Apple Pay în România

Dată:

ING Bank România anunță, într-un comunicat transmis miercuri, că a adus în România, pentru clienții săi persoane fizice și juridice, serviciul Apple Pay, care „transformă plățile mobile oferind o opțiune de plată simplă și sigură”.

„Cu Apple Pay pe dispozitivele iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, clienții ING pot face cumpărături, rapid și simplu, în magazine, în aplicații și pe site-uri web”, menționează instituția bancară.

„Securitatea și confidențialitatea datelor se află în centrul preocupărilor Apple Pay”

„Securitatea și confidențialitatea datelor se află în centrul preocupărilor Apple Pay. Atunci când este folosit un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitive sau pe serverele Apple”, precizează ING Bank România.

În schimb, „un număr specific dispozitivului este asociat și salvat într-un format criptat în spatele unui cip securizat Secure Element pe dispozitiv. Fiecare tranzacție este autorizată cu un cod dinamic unic de securitate”, se mai arată în comunicat.

Lansarea Apple Pay a fost intens așteptată de clienții ING și completează acum opțiunile pe care le oferim pentru plățile mobile, alături de serviciul ING Pay, disponibil pentru utilizatorii de Android. Dacă ne uităm la cifrele privind gradul de utilizare și rata de adopție nu numai pentru ING Pay, dar și ING Home’Bank, nu avem nicio îndoială că asistăm la o revoluție digitală, ce se extinde și asupra comportamentului financiar, iar planurile pe care le avem în acest an vor contribui la îmbunătățirea experienței utilizatorilor privind plățile mobile.
Robert Anghel, Head of Mobile Payments ING Bank România

Unde și cum se pot face plăți cu iPhone sau chiar cu Apple Watch

„Apple Pay este ușor de activat, iar utilizatorii se pot bucura în continuare de toate avantajele și beneficiile oferite de cardurile de debit sau credit ING”, se mai arată în comunicat.

Folosind iPhone-ul sau Apple Watch-ul, clienții pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxi, automate și în multe alte locuri. De asemenea, clienții pot face cumpărături în aplicații sau pe site-uri web în Safari prin intermediul Apple Pay, fără a mai fi necesar să completeze formulare lungi de înregistrare a contului sau să introducă, în mod repetat, adresa de facturare sau livrare.

La fiecare achiziție, autentificarea se poate realiza, cu o simplă privire sau atingere folosind funcțiile Face ID sau Touch ID, sau utilizând parola dispozitivului.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, accesați ACEST LINK

Despre ING
ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.
Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...