28.1 C
București
joi, 13 iunie, 2024

Cum se redefinește zona Pipera: Nusco City a lansat cel mai mare proiect rezidențial din nordul Capitalei

Dată:

Începând cu anul 2022, zona Pipera din Capitală va fi definită de un nou ansamblu Nusco City, dezvoltat de grupul Nusco pe o suprafață de 2,5 hectare, care va cuprinde peste 600 de apartamente și va include o generoasă zonă verde de 5.000 mp, chiar în mijlocul său. „Investiția totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 23 de hectare în zona de Nord a Bucureștiului, proprietatea investitorului”, au anunțat joi, într-o conferință de presă, reprezentanții dezvoltatorului Nusco Imobiliara.

Urmând a fi construit în două etape, noul cartier al zonei Pipera – promovat sub sloganul „THE BEST PLACE TO LIVE!” – propune bucureștenilor un stil de viață orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor și pe un grad de confort net superior.

„Arhitectura și finisajele de calitate deosebită, suprafețele comune generoase și spațiul verde vor fi âmbogățite de servicii și activități strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunându-și să creeze o comunitate durabilă bazată pe interesele comune ale membrilor săi”, precizează dezvoltatorii.

Construcția, în două etape

În prima fază se vor construi 310 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investiție de 35 de milioane de euro, suma totală pentru ambele etape – 70 de milioane de euro – fiind susținută din fonduri proprii și cu finanțare bancară.

Potrivit constructorilor, prima etapa a proiectului va fi amplasată pe 12.500 de metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egală de teren.

Fiecare etapa va include și dotări complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joacă pe o suprafață de aproximativ 2.500 mp și se adresează segmentului middle-upper al clienților.

Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție Nusco Imobiliara arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru  va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, în parteneriat cu PINUM, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de pandemie.
Michele Nusco, CEO grupul Nusco

Mai mult spațiu verde, în contextul pandemiei

A fost regândit ansamblul în contextul pandemiei: 5.000 mp de spațiu verde în mijlocul Bucureștiului.

Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitățile proiectului și să sporim gradul de siguranță și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafețe echilibrate și eficiente, toate gândite pentru a consolida o comunitate durabilă și responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune.
Vincenzo Aquino, COO Nusco

Potențialul zonei de nord se menține la cote maxime

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiile în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potențial pentru proiectul pe care Nusco Imobiliara îl dezvoltă. Zona e ușor conectată, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui.

Mai mult decât atât, ca noutate absolută, autoritățile au în plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilității.

„Bucureștiul are nevoie de proiecte adaptate la piața locală, iar prin complexul Nusco City venim cu un produs țintit și studiat în detaliu. Piața românească este din ce în ce mai matură. Iar cumpărătorii de locuințe au devenit mai sofisticați și mai atenți la investițiile pe care le fac și nu prețul conteaza ca prim criteriu de selecție când cumpără un apartament sau o casă”, a declarat Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.

Despre Nusco Imobiliara
Compania Nusco Imobiliara își propune să dezvolte importante zone urbane prin proiectarea și construirea unor ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate și sustenabilitate a mediului înconjurător si este prezentă  pe piața italiană, unde realizează de asemenea investiții cu profit în sectorul retail, birouri, complexuri turistice și rezidențiale.
În București a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul CITTA din cartierul Pantelimon – care include 465 de apartamente, cu spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune – și cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic și rafinat în centrul orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...