14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

FOTO | Apex Alliance deschide primul hotel Courtyard by Marriott din România, o investiție de 22,5 milioane de euro

Dată:

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott sub brandul Courtyard din România. Hotelul de 4 stele se află în zona financiară a Capitalei, noul Courtyard Bucharest Floreasca fiind „recomandarea perfectă pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, pentru întâlniri, conferințe și evenimente, precum și pentru cei care călătoresc de plăcere”, arată un comunicat transmis luni de compania hotelieră.

Cu acest nou hotel, Apex Alliance Hotel Management își consolidează poziția pe piața din România, Courtyard fiind primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an.

Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro.

Ce facilități găsiți la Courtyard Bucharest Floreasca

Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță modernă.

Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal.

Aflat în zona financiară a Bucureștiului, pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispoziția clienților un centru de conferințe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market – și parcare subterană.

Hotelul dispune, de asemenea, de 7 săli de conferință care pot găzdui în total 538 de persoane.

Clienții noștri sunt oameni de afaceri, antreprenori și nu numai. Oaspeții noștri pun preț pe creativitate, văd călătoriile în locuri noi ca oportunități să dezvolte idei noi. Pasionați de ceea ce fac, determinați și orientați către succes, aceștia văd în orice călătorie oportunitatea de a accelera dezvoltarea personală și profesională, iar noi ne dorim să le asigurăm cadrul perfect pentru acest lucru.
Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca

Rata de ocupare va urca la 60%

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la două nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%.

Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experiență completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale.
Adrian Adam

Servicii complete în restaurantul Solt Dining

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide, de asemenea, restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice.

„Meniul oferă astfel o abordare contemporană a ingredientelor locale promițând un răsfăț al simțurilor. Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal”, a mai comunicat compania hotelieră.

Despre Courtyard by Marriott
Courtyard este cel mai extins brand din categoria Classic Select a portofoliului Marriott. Primul Courtyard a fost deschis în 1983 în Atlanta (SUA).
De la lansare, Courtyard a fost poziționat ca fiind primul hotel construit pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. În prezent, sunt peste 1.000 de hoteluri Courtyard în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Despre Apex Alliance Hotel Management
Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care se axează pe crearea și dezvoltarea de parteneriate de lungă durată cu investitori instituționali, deținători de proprietăți sau fonduri de investiții private, oferind, prin intermediul unei echipe de hotelieri pasionați și dedicați, servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le dețină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...