25.1 C
București
luni, 17 iunie, 2024

FOTO Compania românească de amenajări interioare Delta Studio a câștigat cinci premii la European Property Awards

Dată:

Delta Studio, lider pe piaţa de amenajări interioare din România, a câştigat cinci premii şi distincţii la toate cele cinci secțiuni la care a participat, în această vară, în cadrul prestigiosului concurs International Property Awards, regiunea Europa.

Cele cinci categorii premiate sunt: Design interior de hotel, Design de showroom/retail, Arhitectură rezidențială, Design de bucătărie, Design de baie.

„Proiectele câștigătoare sunt concepute de arhitecții proprii ai companiei și de arhitecți colaboratori, iar conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de către Delta Studio de la branduri internaționale de top”, arată un comunicat transmis marți de companie.

International Property Awards, un reper în recunoașterea excelenței

International Property Awards este o instituție reper în recunoașterea excelenței în domeniul proiectelor rezidenţiale la nivel global.

Fondată în urmă cu 25 ani în Marea Britanie, competiția se adresează tuturor profesioniștilor implicați în dezvoltarea și implementarea proiectelor publice sau rezidențiale.

Property Awards evaluează lucrările înscrise atât din punct de vedere al design-ului, cât și al managementului de proiect sau al componentei de marketing.

Juriul, format din experți internaționali, desemnează în fiecare an realizările remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajărilor sau proiectelor imobiliare.

Ce proiecte au fost premiate

Moss Island, unul dintre proiectele Delta Studio câștigătoare, este un ambient minimalist de bucătărie ce îmbină elemente naturale și industriale și tehnologie pentru gătit de top | Kitchen Design – arh. Cristina Golban, Delta Studio, 25.000 de euro (mobilier, accesorii, lumini, tapet, mușchi).

Italian Vibes, alt proiect câştigător, a fost dezvoltat de Delta Studio în colaborare cu brandul exclusivist Agape | Bathroom Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio, 50.000 de euro (tot conceptul).

Membrii juriului au recompensat totodată calitatea showroom-ului principal Delta Studio Răzoare (str. Progresului nr.1-3), una dintre cele 11 sucursale ale companiei din România | Retail Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio, 250.000 de euro.

Hilton Garden Inn Lipscani devine, în urma distincției Property Awards, cartea de vizită a companiei pentru proiecte în domeniul HoReCa | Hotel Interior – arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio, 3.500 de euro.

Cel de-al cincilea proiect, Casa Moltenia, exprimă calitatea produselor oferite de către Delta Studio pentru proiecte rezidențiale | Architecture Single Residence – arh. Anca Constantin & arh. Ionut Constantin, colaboratori Delta Studio, 35.000 de euro.

Despre Delta Studio
Delta Studio activează de peste 22 ani pe piața amenajărilor și proiectelor din România, în segmentele rezidențial și public, deţinând 12 showroom-uri în nouă oraşe. În 2018 a avut o cifră de afaceri de 80 de milioane de lei, estimările pentru anul în curs fiind de 90 de milioane de lei.
Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top în soluții complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecărui client și partener. Integrarea serviciilor de consultanță și proiectare este un aspect-cheie al companiei.
Astăzi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee și până la detalii de execuție, oferind o gamă completă de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...