5.8 C
București
marți, 28 martie, 2023

HMD Stone Design a inaugurat noul său showroom, lansând produse unice pe piața pavajelor | GALERIE FOTO

Dată:

În prezența oficialilor la vârf ai Județului Ialomița și a partenerilor de afaceri din țară, producătorul de pavaje pentru decorațiuni exterioare HMD Store Design a inaugurat noul său showroom, rezultatul unei investiții de peste 3 milioane de euro.

Amenajamentul, amplasat în Fierbinți Târg, jud. Ialomița, prezintă produse noi, multe dintre ele cu o durată de viață de până la 30 de ani, cu forme și modele unice în România.

„Aici sunt multe unicate, produse în premieră în România, piese unice prin format, design și chiar costuri. Noul showroom reprezintă promisiunea noastră făcută tuturor celor care își doresc amenajări de nota 10, ieșite din tipar,  ducând estetica unei curți, a unei incinte sau a unui oraș la superlativ”, a declarat Mircea Holmanu, directorul general al HMD Stone Design, la evenimentul de inaugurare.

„Cine ajunge la noi rămâne cu noi”

Produsele expuse în showroom se potrivesc și se integrează în orice peisaj, fiind fabricate cu o tehnologie nouă. Dar mai ales – important pentru cei care își amenajează case de vacanță unde ajung mai rar – nu pot fi vandalizate.

Cererea pe piața pavelelor este în continuă schimbare. Oamenii au început să caute și să analizeze toate ofertele, să se inspire din diverse locuri. Dar când ajung la noi, rămân cu noi, pentru că aici ne ocupăm personalizat de fiecare client în parte.
Mircea Holmanu, directorul general al HMD Stone Design

Vedetele pieței: Șahul de grădină, artezienele și șemineul

Surprizele evenimentului de inaugurare vor fi, cu siguranță, vedetele toamnei pe această piață.

La Fierbinți găsiți – și apoi puteți amenaja în propria incintă, cu ajutorul specialiștilor de la HMD Stone Design – un joc de șah 3X3 m pentru grădină, dar și câteva arteziene perfect integrate în spațiul din jur și chiar un șemineu. Sau un colțar dispus în jurul grătarului, executat după toate regulile tradiției.

Gama de amenajări este, de altfel, atât de variată încât doar imaginația impune limite în alegerea variantelor potrivite pentru fiecare tip de incintă în parte.

Noi produse de top în gama HMD Stone Design

Cu ocazia inaugurării noului showroom, HMD Stone Design a introdus în oferta sa pavajul prevopsit Extravagance – un produs de top unic pe piața pavajelor, cu o durată de viață de până la 30 de ani, obținut cu ajutorul unei tehnologii de ultimă oră din Germania.

Totodată, HMD Stone Design introduce și forme și modele unice de treaptă Hnose și treaptă-contratreaptă Hstep, astfel încât gama sa de produse acoperă acum întreaga curte, de la gard, până la intrarea în casă.

Vizitatorii showroom-ului de la Fierbinți sunt întâmpinați și cu un catalog de produse realizat în condiții grafice de excepție, în care artiștii fotografi s-au întrecut în imagini și detalii despre elementele din categoria „Casă și Grădină”, respectiv „Industrial”, plus o serie de idei pentru amenajare.

Reinventat din punct de vedere al gamelor de produse, într-o paletă largă de culori, noul showroom prezintă de la pavajul clasic la cel antic, de la bordurile de delimitare până la blocurile splitate de diferite dimensiuni și cu întrebuințări ingenioase, bolțarii splitati pentru garduri, jardinierele, cascadele – toate reprezentând o promisiune de stil pentru toți pasionații de frumos.

Producția este controlată electronic

În contextul creșterii continue a cererii pe piața sistemelor de pavaje și pentru a veni în întâmpinarea clienţilor ca şi pentru a-şi consolida cota de piaţă, societatea a achiziţionat două linii de producţie complet automatizate, de ultimă generaţie, pentru fabricarea pavajelor şi bordurilor vibropresate.

Dotarea fabricii cu această tehnologie de ultimă generaţie, ce permite controlul permanent in producție atât al umidităţii şi aditivilor speciali pentru pavaj, cât și al uscării, în mod natural, a produselor finite, a făcut ca întregul proces, de la reţetă până la piesa finită să poată fi controlat electronic.

Tehnologia de producţie foarte performantă, completată de materiile prime de cea mai bună calitate folosite în producție, au dat posibilitatea societății HMD STONE DESIGN de a oferi pieței o gamă largă de produse de înaltă calitate, bine făcute, cu performanțe ridicate, la un preț competitiv, alături de cei mai mari producători consacraţi.

Oferta companiei HMD Stone Design este întregită de serviciile de transport cu autocamioanele proprii și de montaj cu echipe specializate, cu experiență în domeniu.

Despre HMD Stone Design

SC HMD STONE DESIGN SRL este persoană juridică română cu capital autohton, integral privat, având ca principal domeniu de activitate fabricarea de produse din beton pentru amenajarea grădinilor, teraselor, curților, aleilor din jurul casei și piscinei, pentru parcări, scuaruri și piețe, dar și pentru zone de agrement și promenadă.

Societatea a raportat o cifră de afaceri de 3,1 milioane de lei în anul 2017 și un profit de 131.958 de lei, în creștere cu 6,1% față de 2016.

HMD Stone Design a dobândit recent certificările privind respectarea celor mai noi standarde internaționale prin sistemul de management al calității (ISO 9001:2008), sistemul de management al mediului (14001:2005) și sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale (18001:2008).

HMD Stone Design țintește dobândirea recunoașterii pe plan național a calității și excelenței produselor fabricate și comercializate, precum și a serviciilor prestate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...