2.6 C
București
miercuri, 29 martie, 2023

Noua serie de telefoane Samsung Galaxy S10 este disponibilă pentru precomandă la Vodafone România până pe 7 martie. La ce prețuri sunt oferite

Dată:

Vodafone România a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e, cele mai noi terminale ale producătorului sud-coreean. Clienții Vodafone care înregistrează o precomandă primesc o pereche de Galaxy Buds, până la 50GB de date lunar și o înlocuire gratuită a display-ului. Precomenzile pentru noile modele Galaxy S pot fi înregistrate până pe 7 martie, a anunțat operatorul de telefonie mobilă.

Noile modele Galaxy S, prezentate oficial pe 20 februarie, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în câteva variante de culoare: Galaxy S10 în versiunile Prism Black, Prism White și Prism Green, Galaxy S10+ în Prism Black, Prism White, Prism Green, Ceramic Black și Ceramic White, iar Galaxy S10e în Prism Black, Prism White și Prism Green.

Ce dotări au noile telefoane

La celebrarea a 10 ani de la lansarea primului Galaxy S, Samsung prezintă o nouă linie de smartphone-uri premium cu display Dynamic AMOLED dotat cu scanner de amprentă ultrasonic.

Galaxy S10 are un display care oferă o gamă extinsă de culori pentru imagini dinamice de calitate.

Scanner-ul de amprentă este capabil să citească formele 3D ale amprentelor pentru un nivel îmbunătățit de securitate.

Camera foto are lentile Ultra-Wide de 123 de grade

Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto cu lentile Ultra-Wide (123 de grade) ideale pentru imortalizarea unor peisaje impresionate, dar și o unitate de procesare neurală (NPU) capabilă să identifice scenariile fotografiei.

Galaxy S10 și S10+ au un sistem de trei camere principale de 12MP, iar Galaxy S10e oferă un sistem de două camera de 12MP.

Camera frontală a celor trei dispozitive are 10MP și este capabilă de a fotografia la o calitate UHD.

Wireless PowerShare

Samsung introduce Wireless PowerShare pentru Galaxy S10. Funcția permite utilizatorilor să încarce alte dispozitive compatibile.

În plus, Galaxy S10 este este capabil să se încarce atât pe el, cât și un al doilea dispozitiv, simultan, în timp ce este conectat la un încărcător obișnuit.

Clienții Vodafone România pot înregistra o precomandă până pe data de 7 martie în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinele partenerilor și pe www.vodafone.ro.

Clienții care înregistrează o precomandă primesc o pereche de Galaxy Buds, până la 50GB de date lunar și o înlocuire gratuită a display-ului în primul an de la achiziție.

Prețuri
Samsung Galaxy S10+ poate fi achiziționat pentru 154,99 euro împreună cu Super RED 56
Galaxy S10 este disponibil pentru 324,99 euro împreună cu Super RED 41
Galaxy S10e este disponibil pentru suma de 189,99 euro cu același abonament.

Despre Vodafone România
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe.
Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 44 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2018, Vodafone Group avea 700 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...