32.5 C
București
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Regus are 10 clădiri de birouri și se extinde în nordul Capitalei, după ce a deschis două noi centre în luna mai

Dată:

Regus, lider internațional pe piața soluțiilor de spații de birouri flexibile, anunță deschiderea Primavera Regus Center, pe Calea Dorobanților 32, cea de a zecea locație Regus din București.

Tot în cursul lunii mai a avut loc și deschiderea Sun Regus Center, a noua locație deținută de Regus în capitală, la etajul al treilea din Sun Business Centre, pe Șoseaua Văcărești 391.

Primavera Regus Centre, locație rezervată deja în totalitate, are o suprafață de 1.180 mp dedicată spațiilor de co-working, birourilor individuale și sălilor de întâlniri, într-o clădire formată din două secțiuni distincte – o vilă veche, renovată, ocupată de Institutul Goethe și o zonă modernă de spații de birouri.

Sun Regus Centre, are o suprafață de 1.050 mp, este amplasat la etajul al treilea din Sun Business Center, în incita centrului comercial Sun Plaza și dispune de birouri individuale cu lumină naturală, zone de co-working și săli de întâlnire cu un design modern și elegant.

Primavera Regus Centre le oferă atât clienților noștri, cât și partenerilor care le trec pragul, o experiență premium prin design, facilități și localizare. Amplasarea clădirii în centrul Bucureștiului, pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului, o situează în imediata vecinătate a unor ambasade, hoteluri de lux și universități de top și în apropierea unor mijloace de transport cheie, într-o zonă comercială strategică.
Iar Sun Regus Centre are o poziționare strategică în zona de sud a Capitalei, prin accesul la cele peste 170 de magazine și oportunități de recreere oferite de centrul comercial Sun Plaza, amplasarea în imediata vecinătate a unor mijloace de transport subterane și de suprafață. Un element distinct este și apropierea de casa memorială a lui George Bacovia, cel mai important poet simbolist român. De altfel, în design-ul interior al spațiilor de lucru s-a ținut cont de anumite elemente din lirica simbolistă.

Ramona Predescu (Iacob), Country Manager Regus România

Facilități de clasa A

Ambele centre Regus oferă facilități de clasa A, precum sisteme de climatizare, lumină naturală, Wi- Fi, locuri de parcare, flexibilitate în compartimentare, servicii de pază și curățenie a clădirilor sau restaurante în proximitatea birourilor.

Pe lângă cele două centre recent deschise, Regus mai deține în București încă 8 locații. Portofoliul companiilor pe care Regus le deține în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

Principalele beneficii pe care le oferă soluțiile de birouri flexibile sunt legate de eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru, posibilitatea de mărire sau diminuare a necesarului de birouri în funcție de nevoi, fără a fi necesar ca o companie să plătească mai mult spațiu decât îi este necesar, suport administrativ – personal de recepție care poate gestiona mesajele primite pe mail sau preluarea apelurilor telefonice primite de companie, birouri virtuale, lounge-uri de afaceri și săli de întâlniri incluse, și, de asemenea, reabilitarea spațiului de lucru în cazul unor calamități.

Regus este un promotor al comunităților de afaceri și folosește poziția sa de jucător global pentru a găzdui evenimente locale sau internaționale, cu scopul de a facilita schimbul de bune practici și de contacte de business între participanți.

Despre Regus
Regus, lider global în soluții de birouri flexibile, a creat o rețea puternică de birouri, spații de co-working și întâlniri de afaceri, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume.
Rețeaua de spații de lucru le permite liderilor de afaceri să opereze oriunde în lume, prin eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru și alte costuri conexe. Le permite clienților să externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor adimistrative cu spațiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea și pentru a conecta 2,5 miloane de profesioniști Regus este o comunitate de business la care poți avea acces instant și un loc unde simți că aparții.
Regus a început activitatea din România în București, în anul 1999 și acum deține 10 centre Anchor Plaza, City Center, Green Gate, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Plaza, World Trade Center, Hermes, Iride Business Center, Sun Regus Centre și Primavera Regus Centre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...