14.1 C
București
vineri, 31 martie, 2023

Regus are 10 clădiri de birouri și se extinde în nordul Capitalei, după ce a deschis două noi centre în luna mai

Dată:

Regus, lider internațional pe piața soluțiilor de spații de birouri flexibile, anunță deschiderea Primavera Regus Center, pe Calea Dorobanților 32, cea de a zecea locație Regus din București.

Tot în cursul lunii mai a avut loc și deschiderea Sun Regus Center, a noua locație deținută de Regus în capitală, la etajul al treilea din Sun Business Centre, pe Șoseaua Văcărești 391.

Primavera Regus Centre, locație rezervată deja în totalitate, are o suprafață de 1.180 mp dedicată spațiilor de co-working, birourilor individuale și sălilor de întâlniri, într-o clădire formată din două secțiuni distincte – o vilă veche, renovată, ocupată de Institutul Goethe și o zonă modernă de spații de birouri.

Sun Regus Centre, are o suprafață de 1.050 mp, este amplasat la etajul al treilea din Sun Business Center, în incita centrului comercial Sun Plaza și dispune de birouri individuale cu lumină naturală, zone de co-working și săli de întâlnire cu un design modern și elegant.

Primavera Regus Centre le oferă atât clienților noștri, cât și partenerilor care le trec pragul, o experiență premium prin design, facilități și localizare. Amplasarea clădirii în centrul Bucureștiului, pe unul dintre principalele bulevarde ale orașului, o situează în imediata vecinătate a unor ambasade, hoteluri de lux și universități de top și în apropierea unor mijloace de transport cheie, într-o zonă comercială strategică.
Iar Sun Regus Centre are o poziționare strategică în zona de sud a Capitalei, prin accesul la cele peste 170 de magazine și oportunități de recreere oferite de centrul comercial Sun Plaza, amplasarea în imediata vecinătate a unor mijloace de transport subterane și de suprafață. Un element distinct este și apropierea de casa memorială a lui George Bacovia, cel mai important poet simbolist român. De altfel, în design-ul interior al spațiilor de lucru s-a ținut cont de anumite elemente din lirica simbolistă.

Ramona Predescu (Iacob), Country Manager Regus România

Facilități de clasa A

Ambele centre Regus oferă facilități de clasa A, precum sisteme de climatizare, lumină naturală, Wi- Fi, locuri de parcare, flexibilitate în compartimentare, servicii de pază și curățenie a clădirilor sau restaurante în proximitatea birourilor.

Pe lângă cele două centre recent deschise, Regus mai deține în București încă 8 locații. Portofoliul companiilor pe care Regus le deține în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

Principalele beneficii pe care le oferă soluțiile de birouri flexibile sunt legate de eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru, posibilitatea de mărire sau diminuare a necesarului de birouri în funcție de nevoi, fără a fi necesar ca o companie să plătească mai mult spațiu decât îi este necesar, suport administrativ – personal de recepție care poate gestiona mesajele primite pe mail sau preluarea apelurilor telefonice primite de companie, birouri virtuale, lounge-uri de afaceri și săli de întâlniri incluse, și, de asemenea, reabilitarea spațiului de lucru în cazul unor calamități.

Regus este un promotor al comunităților de afaceri și folosește poziția sa de jucător global pentru a găzdui evenimente locale sau internaționale, cu scopul de a facilita schimbul de bune practici și de contacte de business între participanți.

Despre Regus
Regus, lider global în soluții de birouri flexibile, a creat o rețea puternică de birouri, spații de co-working și întâlniri de afaceri, pe care le pot accesa companii din toate colțurile lumii. Această infrastructură globală este menită să susțină dezvoltarea afacerilor oriunde în lume.
Rețeaua de spații de lucru le permite liderilor de afaceri să opereze oriunde în lume, prin eficientizarea costurilor cu spațiul de lucru și alte costuri conexe. Le permite clienților să externalizeze complet portofoliul legat de gestionarea chestiunilor adimistrative cu spațiul de lucru. Creat pentru a spori productivitatea și pentru a conecta 2,5 miloane de profesioniști Regus este o comunitate de business la care poți avea acces instant și un loc unde simți că aparții.
Regus a început activitatea din România în București, în anul 1999 și acum deține 10 centre Anchor Plaza, City Center, Green Gate, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Plaza, World Trade Center, Hermes, Iride Business Center, Sun Regus Centre și Primavera Regus Centre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...