20.7 C
București
luni, 27 martie, 2023

Reynaers Aluminium deschide un showroom la București și bugetează investiții de 1,4 milioane de euro pentru următorii 5 ani

Dată:

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, are un plan de investiții de 1,4 milioane de euro pentru următorii cinci ani, destinat expansiunii și dezvoltării pe plan local. Cea mai recentă acțiune din acest plan este reprezentată de relocarea noului sediu, care include un showroom de circa 200 mp, ce presupune un buget total de peste 500.000 de euro.

Compania mizează pe această strategie încă din anul 2015, când Reynaers Aluminium a pus bazele primului centru logistic din România, cu o investiție totală de 1 milion de euro.

Ce găsiți în noul „experience center”

Noua locație Reynaers Aluminium România se află într-o clădire de birouri recent lansată în Capitală (AFI Tech Park 1), iar showroom-ul este denumit „experience center” pentru că acomodează 15 mostre scara 1:1, o zonă interactivă, mai multe zone pentru întâlniri și, bineînțeles, zone de expunere pentru accesorii, game de culori și colțari 3D.

Showroom-ul prezintă toate inovațiile recent lansate de către Reynaers Aluminium, prezentate anul acesta și la expoziții internaționale din Paris, Bruxelles, Londra și Munchen, precum și ultimele extensii ale sistemelor pentru ferestre și uși, uși glisante și pereți cortină, echipate cu cea mai nouă gamă de accesorii, într-o paletă de culori diverse, fiind în perfectă armonie cu noile tendințe arhitecturale, orientate către dimensiuni cât mai mari, profile ultra slim și suprafețe mari de sticlă.

Simulator virtual: Toate detaliile viitoarei clădiri se văd în 3D

Pe lângă gamele de produse expuse, inclusiv cele mai recente inovații, vizitatorii pot testa aplicația de simulare virtuală, ce permite vizionarea viitorului proiect încă din faza de concepție.

Ca element de noutate, showroom-ul prezintă aplicația de simulare virtuală care permite beneficiarului vizualizarea viitorului proiect încă din faza de concepție.

Cu această aplicație se pot parcurge diferitele spații ale clădirii, respectiv revizuirea sau ajustarea tuturor aspectelor legate de proiectare.

Aplicația are la bază proiectul arhitectural realizat 3D, pe care îl transformă într-un model virtual, în care se poate intra pentru a examina toate aspectele tehnice și de design atât la interior, cât și la exterior.

De la creionarea conceptului până la elementele expuse, acest showroom este gândit pentru fiecare tip de partener Reynaers – arhitecți, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanți și, nu în ultimul rând, beneficiari finali – combinând atât aspecte tehnice, digitale, cât și elemente specifice de design. Mostrele prezentate ne ajută să creăm o experiență practică pentru partenerii noștri, în timp ce aplicațiile digitale ne ajută să depășim limitările de spațiu ale unui showroom unde nu poți arăta tot ce poți oferi.
Daniel Popa, Country Manager Reynaers România

Ce extinderi urmează

Pe termen mediu și lung, Reynaers Aluminium România își propune deschiderea unui nou centru logistic de circa 3.000 mp, reprezentând o investiție de circa 900.000 de euro.

Totodată, compania are în plan dezvoltarea canalului local de distribuție prin extinderea prezenței în zonele din portofoliu – Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Piața construcțiilor din aluminiu crește cu 5-10% pe an

Potrivit estimărilor Reynaers, piața românească a soluțiilor din aluminiu pentru construcții valorează 76 de milioane de euro în 2019 și crește anual cu 5% până la 10%.

„Segmentul de top reprezintă 40% din piață, cel mediu are o pondere de 45%, iar segmentul low – 15%. Interesant este că tendința este de creștere de la mediu la top”, a spus Daniel Popa, la o conferință de prezentare a noului showroom al companiei.

El apreciază că „nu suntem într-un boom al pieței, creșterile sunt moderate – și, astfel, sustenabile – așa că nu se întrevede vreo criză în următorii ani”.

Despre Reynaers România
Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile din aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere.
La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de țări. Înființat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.200 de angajați, în peste 40 de țări, la nivel mondial și a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 537 de milioane de euro.
Prezentă pe piața locală din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creștere rapidă pe piața de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidențiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrările de referință se numără Oregon Park, Brașov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mântuirii Neamului, Arctic Găiești etc.
Reynaers România a câștigat premiul Best Material Supplier of the Year în cadrul CIJ Awards Gala 2018, unul dintre cele mai importante evenimente de real estate din România, ce premiază anual cele mai importante companii din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...