0.8 C
București
miercuri, 29 martie, 2023

Ariston Thermo: Controlul de pe mobil al căldurii din casă, în topul preferințelor românilor pentru sisteme smart home

Dată:

Ariston Thermo România mizează pe o creștere accelerată în următorul an a achizițiilor de centralele termice care pot fi controlate de la distanță, în condițiile în care dorința de a controla gradul de confort din locuințe prin intermediul telefonului mobil îi determină pe români să aleagă echipamente pentru casă care le permit să facă acest lucru. a anunțat luni compania.

Sistemul Ariston NET, prin care centrala termică poate fi controlată de la distanță, a fost lansat pe plan local în urmă cu doi ani, fiind compatibil cu toate modelele de echipamente de încălzire Ariston fabricate după anul 2013. În plus, în 2017 a fost lansată și centrala Alteas ONE, produsul de top al gamei ONE, care este echipată în mod standard cu dispozitivul Cube și modulul de conectare la internet, menționează Ariston Thermo.

Deoarece toate activitățile cotidiene ne solicită foarte mult timp, este previzibil că echipamentele care ne înconjoară vor fi dotate constant cu îmbunătățiri tehnologice, cu scopul de a ne conferi un plus de confort în fiecare zi. Așadar, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților noștri, Ariston continuă să-și upgradeze constant produsele și funcțiile, inclusiv la nivelul aplicației Ariston NET.
Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Ce parametri pot fi controlați de pe mobil

Noile dispozitive și funcții integrate în Ariston NET optimizează funcționarea echipamentului în raport cu preferințele și programul utilizatorului.

Programarea orară, controlul temperaturii, raportul de consum lunar sau notificările sunt părți componente ale tehnologiei, create cu scopul de a aduce un plus de confort clientului și de a permite scăderea costurilor de utilizare și întreținere cu până la 25%.

Totodată, anul acesta, aplicația Ariston NET este îmbunătățită cu un nou dispozitiv, Cube S NET, ce poate prelua starea vremii direct de pe internet, pentru a adapta temperatura interioară la valori optime.

Ariston NET permite încălzirea locuinței de la distanță și pregătirea apei calde menajere în momentul ales de utilizator, singura condiție fiind o conexiune wireless la internet a device-ului pe care este instalată aplicația.

De asemenea, cu ajutorul aplicației se poate dezvolta un sistem de încălzire care să gestioneze controlul temperaturii din casă de până la 6 zone diferite și, totodată, pot fi controlate sistemele de încălzire și producere a apei calde menajere din mai multe locații.

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaționali în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.
Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale și de pardoseală, în condensare, boilere electrice și indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiționat și panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux și Elco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...