7.8 C
București
joi, 30 martie, 2023

Crédit Agricole Romania lansează Creditul Facile cu cea mai mare sumă împrumutată pentru nevoi personale

Dată:

Crédit Agricole Romania anunță lansarea unei oferte pentru creditul de nevoi personale „Credit Facile”, având una dintre cele mai mici dobânzi anuale efective (DAE)* din piață, de numai 8,5% pe an. Credit de nevoi personale de până la 130.000 lei!

Această ofertă este disponibilă pentru o sumă maximă de 130.000 lei (aprox 30.000 Eur), limita de creditare fiind cea mai mare de pe piața bancară din România, pentru acest tip de produs.

Pe lângă dobânda atractivă și răspunsul rapid din partea băncii, creditul este ușor de obținut, fără adeverință de venit, dacă clientul are veniturile declarate la ANAF.

Facil, rapid și ușor de administrat

Creditul contractat, atât datorită plafonului maxim dar și faptului că nu cerem documente justificative privind utilizarea banilor, poate fi folosit pentru a satisface orice nevoie personală, de la achiziționarea unei mașini, satisfacerea unui hobby (de exemplu, o vacanță exotică) și până la lucrări de renovarea casei sau, de ce nu, o combinație între cele trei nevoi.

În plus, clienții beneficiază de asigurare de viață, șomaj și invaliditate.

Administrarea lunară (verificare sold, vizualizare rată, plată rată etc) a creditului este la fel de facilă, prin serviciile de mobile (m-conect) sau internet banking (i-conect).

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este 8,5% pe an calculată în mai 2017 la o rată a dobânzii variabilă de 6,76% pe an (ROBOR la 3 luni + marja fixă a băncii de 5,85%), pentru un credit de 30.000 lei, contractat pe 5 ani, respectiv 60 de rate lunare de la 618 lei și o sumă totală de rambursat de 36.308 lei. Comisionul de analiză este 250 lei, iar prima de asigurare de viață este de 0,09% aplicabilă lunar la soldul creditului.

Oferta este valabilă pentru clienții care aleg să încaseze venitul pe cardul lor de la Credit Agricole și asigurarea propusă de către Bancă, în colaborare cu Groupama Asigurări. Această ofertă poate diferi în funcție de profilul clientului.

Despre Crédit Agricole Romania

Crédit Agricole România este o bancă universală care oferă produse și servicii financiare persoanelor fizice, întreprinderilor mici și mijlocii, precum și societăților de mari dimensiuni.

Serviciile și produsele noastre sunt oferite prin intermediul agențiilor noastre, a Centrului de Business pentru IMM-uri și a Diviziei Corporate, oferta noastră incluzând: convenții de salarii, credite de consum și imobiliare, depozite de economii, servicii bancare digitalizate, transfer de fonduri etc. Crédit Agricole Bank Romania aplică, intr-un mod continuu, cele mai inalte standarde profesionale ale Grupului CA, asigurându-se ca reputația, calitatea produselor, securitatea serviciilor și orientarea spre client sunt norme în activitatea de zi cu zi.

Despre Crédit Agricole Grup

Crédit Agricole Group este lider în economia franceză și unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Europa. Este cea mai mare bancă de retail din Europa și ocupă primul loc în rândul managementului activelor și al băncilor asigurătoare din Europa și al treilea loc în Europa în finanțarea de proiecte. Cu o filozofie construită pe cooperare și reciprocitate, având 140.000 de angajați și 31.150 de directori în bănci locale și regionale, Crédit Agricole este o banca responsabilă și implicată social care lucrează pentru 52 de milioane de clienti, 8,8 milioane de acționari cooperatiști și 1 million de acționari individuali. Datorită unui model de servicii bancare de tip retail in care preocuparea centrală este clientul, Crédit Agricole susține proiectelor clienților săi în Franța și în întreaga lume oferindu-le servicii conexe: asigurări, imobiliare, plăți, managementul activelor, leasing și factoring, consumer finance, corporate și investment banking. Crédit Agricole se remarcă de asemenea printr-o politică CSR dinamică și inovativă, în beneficiul economic al societății, având la bază o abordare pragmatică care implică tot grupul dar și fiecare angajat in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...