20.2 C
București
joi, 25 iulie, 2024

Franciza Dabo Doner a deschis al doilea restaurant în București. Investiția: peste 150.000 de euro

Dată:

După 45 de restaurante deschise în 29 de orașe din țară în ultimii  6 ani, sistemul de francize Dabo Doner, deținut de sibianul Dan Paștiu, a deschis cel de-al doilea local în Capitală, arată un comunicat transmis miercuri de companie.

Primul restaurant din București a fost inaugurat în iunie în Pipera. Cel de-al doilea, o investiție de peste 150.000 de euro,  și-a deschis porțile pe 3 octombrie în zona APACA, pe o suprafață de 180 mp.

„În primele 3 zile de funcționare, restaurantul  a vândut peste 1.200 de donere de pui și de vită – produsele de bază ale restaurantului”, a menționat Dabo Doner.

Rețeta noastră adusă din Germania se bazează pe ingrediente naturale fără aditivi și conservanți. Folosim doar chifle proaspete, făcute pe loc. Românii apreciază foarte mult produsele pe care le vindem pentru că sunt în același timp sănătoase și accesibile. Anul acesta estimăm o cifră de afaceri de 23 de milioane de euro pe toată rețeaua, iar în 2020 continuăm să ne extindem, atât național cât și internațional. Numai în București intenționăm să deschidem în următorul an 10 locații.
Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner

Apetitul pentru fast-food nu s-a diminuat

„Apetitul românilor pentru fast-food nu s-a diminuat în ultimii ani, în ciuda interesului tot mai crescut pentru un stil de viață echilibrat și activ”, apreciază francizorul.

Studiile consultate de Dabo Doner arată că 50% dintre români au consumat mâncare „pe repede-nainte” cel puțin o dată în ultima lună.

Cele mai importante criterii după care îşi aleg restaurantele sunt diversitatea ofertei, gustul şi calitatea produselor, precum  şi ușurința accesului, conform cercetării realizate de Hospitality Culture Institute.

Gustul excelent al produselor Dabo m-a determinat să investesc în prima locație în sistem de franciză din București. În Pipera sunt multe birouri, iar produsele pe care le comercializăm reprezintă o alternativă rapidă și gustoasă pentru masa de prânz,  apreciată de cei care lucrează sau tranzitează zona. Intentionez să mai deschid o locație în București în următoarele luni, tot într-o zona de birouri.
Laurențiu Nicolae, deținătorul restaurantului din Pipera

Grație extinderii accelerate la nivel național, în 2017 cifra de afaceri a întregului lanț de restaurante Dabo a atins 7,8 milioane de euro, iar în 2018 a ajuns la 17 milioane de euro – cifră care a fost deja depășită în primele 9 luni ale anului 2019, a mai transmis compania.

Despre Dabo Doner
Primul restaurant fast-food Dabo Doner a fost deschis în 2013 la Sibiu de omul de afaceri sibian Dan Paștiu, în urma unei colaborări cu Atlantika Döner din Nürenberg – döner-ul kebab care a obţinut trei ani la rând locul 1 în Germania pentru gust și calitate.
Cu un concept distinct față de clasicul fast-food, Dabo Doner a început să capete popularitate pe piața românească, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciză.
În prezent, lanțul Dabo Doner numără 45 de restaurante în 29 de orașe din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...