20.2 C
București
joi, 25 iulie, 2024

Niro Investment Group, dezvoltatorul complexului comercial Dragonul Roșu, celebrează 25 de ani de activitate în România

Dată:

Niro Investment Group sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţarea companiei. „În această perioadă, bazându-se pe soluții perfomante de afaceri și parteneri reputați la nivel naţional şi internaţional, compania şi-a extins portofoliul de afaceri şi a devenit unul dintre cele mai mari grupuri de business din România cu o experienţă extinsă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor”, arată un comunicat transmis miercuri de Niro Investment Group.

Grupul Niro Investment acţionează pe o piaţă dinamică aflată în continuă schimbare şi este preocupat să identifice cele mai bune soluţii pentru probleme complexe de afaceri în beneficiul partenerilor şi clienţilor.

În acelaşi timp, compania înţelege să respecte nevoile comunităţii în mijlocul căreia operează şi să ofere sprijin valoros acolo unde identifică o nevoie reală.

Este un moment important  pentru evoluția companiei noastre, sărbătorim alături de angajaţi,  parteneri, colaboratori, cei 25 de ani de proiecte de succes. Am petrecut împreună un sfert de secol în care nu am fost feriţi de provocări dar am învăţat că în echipă, cu perseverenţă, curaj şi pasiune putem depăşi orice obstacole. Avem proiecte îndrăzneţe pentru viitor şi experienţa acumulată ne îndreptăţeşte să privim cu mult optimism către următorii ani.
Florin Suicescu, Director General al Grupului Niro

Programe sociale de peste 20 de milioane de euro

Până în prezent, Grupul Niro a dezvoltat programe sociale în care s-au investit peste 20 de milioane de euro. Beneficiarii acestor programe au fost sprijiniți să aibă acces la oportunități și resurse pentru a-și dezvolta potențialul sau pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață.

Pentru viitor, Niro Investment Group îşi propune să valorifice experienţa acumulată deja în cadrul proiectelor sociale de sprijinire a tinerilor talentaţi prin intermediul unei ample platforme de responsabilitate socială.

Demarează programul de mentorat „Susținem valori, susținem viitorul”

În cadrul campaniei aniversare, Grupul Niro va organiza și va susține proiecte care esențializează atât  spiritul sărbătorilor, cât și principiile companiei: bucuria de a fi aproape de cei dragi și generozitatea care transformă destine.

Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de activitate, Niro va lansa campania „Susținem valori, susținem viitorul” şi sprijină în calitate de partener principal unul dintre cele mai importante evenimente umanitare – Orașul Faptelor Bune, organizat la București de Radio ZU, în perioada 15-21 decembrie.

Alături de parteneri instituționali și de Fundația Sf. Petru, Grupul Niro va identifica poveștile a 25 de copii talentați, cu rezultate bune la învățătură, pe care îi va susține în cadrul acestui program de mentorat, timp de 10 ani.

Începând din momentul selecției şi până la absolvirea şcolii, cei 25 de copii  vor fi consiliaţi şi susținuți pe tot parcursul educațional și, în funcție de nevoile individuale, vor fi ajutaţi financiar, cu rechizite școlare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Niro își dorește să marcheze cei 25 de ani de existență sărbătorind în spiritul unei Românii Unite, în primul rând, prin Fapte Bune, deoarece o comunitate își păstrează speranța și puterea în special atunci când există implicare, acțiune și rezultate palpabile. Acest lucru ne dorim și noi, să contribuim activ si pe termen lung pentru cei care au nevoie de susținere. Pentru a vedea o schimbare concretă, considerăm că este important să ducem mai departe ajutorul nostru, dincolo de perioada sărbătorilor. Ne dorim ca fapta noastră bună şi susținerea valorilor să ajungă la oamenii potriviţi, la momentul portivit, acest lucru însemnând inclusiv un angajament pe termen lung.
Florin Suicescu, Director General al Grupului Niro

Eveniment aniversar „Niro Group sărbătorește 25 de ani românește”

Aniversarea Niro 25 de ani va fi marcată sâmbătă, 8 decembrie, printr-un eveniment public de amploare la care sunt aşteptați cei mici și cei mari pentru a sărbători împreună începutul sezonului cadourilor și al bucuriei trăite alături de cei dragi.

Organizat în interiorul pavilionului Dragonul Roșu Oriental din Centrul Comercial Dragonul Roșu, într-o atmosferă de sărbătoare, cei prezenți se vor bucura de multe momente de divertisment cu specific românesc, precum și de nenumărate cadouri surpriză.

Dansuri, muzică populară și concerte ale unor artiști de top ai momentului: Andra, Ansamblul Ciocârlia și Alina Sorescu vor completa atmosfera festivă a evenimentului. Cei mici sunt invitaţi în lumea atelierelor de creație și la o întâlnire emoționantă cu Moş Nicolae şi echipa lui – fantastice personaje ale iernii se vor aduna pentru a oferi o experiență de neuitat celor prezenți.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, în incinta pavilionului Dragonul Roşu Oriental, între orele 11.00 și 14.00. Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz Costin Georgian – Dragonul Roșu și Colentina – Fundeni – Dragonul Roșu.

Despre Niro Investment Group
Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active.
Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 mp, se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante şi hoteluri celebre, aşa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard.
În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia și construcția unui nou hotel premium în București, situat pe blv. Expoziției care va fi deschis în anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...