13.6 C
București
duminică, 19 mai, 2024

SANCONFIND aniversează un an de la deschiderea secției Spitalizare de zi. Ce afecțiuni tratează centrul medical

Dată:

Pentru a asigura un confort sporit în actul medical dedicat vindecării cât mai rapide a afecţiunilor pacienților şi pentru o monitorizare riguroasă a stării de sănătate, Clinica Medicală SANCONFIND oferă servicii de spitalizare de zi, la indicaţia medicului, contra cost sau cu CNAS. În luna mai, secţia Spitalizare de zi împlinește un an, arată un comunicat transmis luni de administratorii unității.

„Luna aceasta, secţia de spitalizare de zi a împlinit un an de când oferă servicii în condiţii hoteliere deosebite, peste nivelul standard, în vederea unor investigaţii mai amănunţite, tratamente sau intervenţii rapide și sigure”, menționează administratorii.

Peste 1.500 de pacienţi au apelat la spitalizarea de zi la Clinica Medicală SANCONFIND.

La Clinica Medicală SANCONFIND se acordă servicii medicale de top, cu o echipă de specialişti dedicată. Peste 1.500 de pacienți au beneficiat de aceste servicii medicale în decursul unui an. Pacientul vine, este consultat, diagnosticat, apoi primește recomandările medicale. Pacienții, dar și personalul medical sunt de acord cu această formă de spitalizare rapidă și eficientă, fiind benefică pentru toată lumea. Pacienţii pot fi monitorizați în continuare prin cabinetele ambulatorii.
Ioan Simion, proprietarul SANCONFIND

Ce servicii oferă clinica în regimul „spitalizare de zi”

Specialităţile în care se oferă spitalizare de zi, cu CNAS sunt: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, diabet, nutriţie şi boli metabolice, obstetrică-ginecologie.

„În curând vor începe să funcţioneze şi alte servicii spitalizare de zi contra cost: ORL, oftalmologie, medicină internă, urologie, ortopedie”, se mai arată în comunicat.

Din 2018, la SANCONFIND funcționează și secția de „spitalizare de zi” pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie și diabetologie.

Investiții de peste 22 de milioane de euro

Având la baza o investiție care a depășit 22 milioane euro, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din Prahova.

În perioada ianuarie-octombrie 2018, aproximativ 37.000 de pacienți au folosit serviciile medicale oferite de Clinica Medicală SANCONFIND din Câmpina.

Suprafața spitalului este de 11.000 mp și este dotat cu 90 de paturi, dintre care 75 sunt rezervate pentru spitalizare continuă și 15 pentru spitalizare de zi.

La nivel de personal, spitalul are 210 angajați, dintre care 22 sunt medici angajați full-time și part-time.

Condiții de internare

Internarea pacienților în Clinica Medicală SANCONFIND se efectuează doar în urma unui consult de specialitate al unui medic din cadrul spitalului, corespunzător nivelului de competență al spitalului.

„Este exclusă internarea pacienților cu boli infecto-contagioase, boli psihice acutizate, precum și a urgențelor care depășesc gradul de competență și dotare a spitalului”, precizează administratorii.

Actele necesare internării sunt următoarele:
•  Certificatul de naștere sau cartea de identitate a pacientului
•  Adeverință de salariat
•  Bilet de internare
•  Dovadă de asigurat pentru a beneficia de decontul de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), iar în acest caz este necesar și Bilet de trimitere de la Medicul de Familie
•  Cardul Național de Sănătate.

În momentul internării, pacientul semnează Regulamentul Spitalului și Consimțământul informat în vederea tratamentului/intervenției și are asupra lui dosarul cu investigaţiile medicale efectuate.

Condiții de externare

Externarea pacientului se va face de către medicul curant sau de către medicul de gardă, cu acordul prealabil al medicului curant; externarea pacientului va fi comunicată aparținătorilor acestuia cu cel puțin 12 ore înainte.

„Externarea la cerere este posibilă doar pe semnătura pacientului, după informarea acestuia de către medic privind eventuale riscuri”, au mai comunicat administratorii unității.

Despre SANCONFIND
Centrul Medical SANCONFIND, Poiana Câmpina, România, este unul dintre cele mai moderne centre medicale din Prahova, deschis în aprilie 2015.
Cu echipamente de ultimă generație și personal medical calificat, SANCONFIND folosește două resurse naturale importante: apa sărată (captată din izvoare), de concentrație apropiată celei de la Marea Moartă (321 g/l comparativ cu 400g/l – Marea Moartă) și nămolul de Techirghiol. Acestea sunt indicate pentru o gamă largă de afecțiuni.
SANCONFIND este un proiect dedicat oamenilor și încearcă să reînvie stațiunea balneară din Poiana Câmpina, de acum mai bine de 100 de ani, aplicând diverse terapii, de cea mai bună calitate. Poiana Câmpina se află în regiunea din România cu cele mai multe zile însorite din an, are un aer puternic ionizat și bogat în aerosoli.
Serviciile SANCONFIND pot fi personalizate în funcție de nevoile pacientului, pe baza unui plan de tratament stabilit de medicul curant, sau la alegere, pentru relaxare. Centrul oferă cazare în unitățile partenere în condiții desebite pentru pacienți.
Centrul Medical SANCONFIND poate trata pacienții cu boli neurologice, cardiovasculare, reumatice, ortopedice, copii și adulți, precum și sportivii care au nevoie de programe de recuperare după accidentări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...