30 C
București
duminică, 21 iulie, 2024

Schimbări la Coca-Cola HBC România: Dan Timotin, Country Sales Manager România, preia poziția de General Manager al operațiunilor Coca-Cola HBC FYROM

Dată:

Grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019, a anunțat compania.

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai.

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director.

În 2015, a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări și remodelarea strategiei comerciale a organizației, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creștere susținută.

Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei macedonene a Coca-Cola HBC. Avem aceleași valori, misiune și viziune și sunt convins că împreună putem consolida poziția de lider de piață a companiei noastre. Aș vrea să mulțumesc echipei din România pentru tot ce am învățat și am realizat împreună, a fost o experiență memorabilă, care va constitui o bază solidă pentru activitatea mea din noua poziție.
Dan Timotin

Gyorgy Galantai devine Senior Management Team a Coca-Cola HBC România

Începând cu 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România.

El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales.

Sunt foarte entuziasmat de această nouă provocare pe care o am în Grupul Coca-Cola HBC. Pe tot parcursul activității mele, am urmărit îndeaproape piața românească și pot spune acum că mă bucur că îmi voi continua cariera aici. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu noua mea echipă și să învăț de la fiecare persoană în parte. Indiferent de țara în care ne aflăm, oamenii sunt inima companiei noastre și în fiecare zi ne dezvoltăm și creștem împreună.
Gyorgy Galantai

Gyorgy Galantai este recunoscut pentru stilul său de leadership autentic şi demn de urmat, cu un impact semnificativ asupra dezvoltării organizației din care a făcut parte.

Despre Coca-Cola HBC România
Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca Cola, având vânzări de peste două miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări și deservind o populație de aproximativ 590 de milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.
Conform studiului „Impactul socio – economic al Sistemului Coca-Cola în România”, realizat pe baza datelor financiare din 2015, prezenţa acestui sistem pe piaţa locală generează o valoare adăugată de 448 de milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB.
În România, Coca -Cola HBC a fost declarată cea mai responsabilă companie pe plan loca l în 2016, 2017 și 2018 , conform România CSR Index – studiu realizat de a genția de consultanță independentă The Azores.
Pe plan local, Coca-Cola HBC România este liderul industriei de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...