7.8 C
București
joi, 30 martie, 2023

Schimbări la Coca-Cola HBC România: Dan Timotin, Country Sales Manager România, preia poziția de General Manager al operațiunilor Coca-Cola HBC FYROM

Dată:

Grupul Coca-Cola HBC continuă promovarea românilor în poziții de top management, prin numirea lui Dan Timotin în poziția de General Manager al operațiunilor companiei Pivara Skopje, un joint-venture între Coca-Cola HBC & Heineken din Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei (FYROM), începând cu data de 1 martie 2019, a anunțat compania.

În ultimii trei ani, Dan Timotin a ocupat poziția de Sales Manager pentru România, care a fost preluată de Gyorgy Galantai.

Dan Timotin s-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2011 ca Chief Financial Officer pentru România şi Moldova, iar ulterior a fost numit Group Commercial Finance Director.

În 2015, a început să își dezvolte cariera în zona de vânzări, un an mai târziu fiind numit Sales Manager pentru România. În ultimii ani, el a avut un rol major în reconstruirea echipei de vânzări și remodelarea strategiei comerciale a organizației, schimbări care s-au reflectat în cifrele de vânzări ale companiei, aflate în creștere susținută.

Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei macedonene a Coca-Cola HBC. Avem aceleași valori, misiune și viziune și sunt convins că împreună putem consolida poziția de lider de piață a companiei noastre. Aș vrea să mulțumesc echipei din România pentru tot ce am învățat și am realizat împreună, a fost o experiență memorabilă, care va constitui o bază solidă pentru activitatea mea din noua poziție.
Dan Timotin

Gyorgy Galantai devine Senior Management Team a Coca-Cola HBC România

Începând cu 11 februarie 2019, poziția de Sales Manager pentru România a fost preluată de Gyorgy Galantai. Odată cu preluarea poziției de Sales Manager, Gyorgy Galantai s-a alăturat echipei de Senior Management Team a Coca-Cola HBC România.

El și-a început cariera în companie în 2001, ca Management Trainee, în Ungaria, deținând în ultimii 17 ani poziții de management în departamentele Key Accounts, Telemarketing, Field Sales și General Sales.

Sunt foarte entuziasmat de această nouă provocare pe care o am în Grupul Coca-Cola HBC. Pe tot parcursul activității mele, am urmărit îndeaproape piața românească și pot spune acum că mă bucur că îmi voi continua cariera aici. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu noua mea echipă și să învăț de la fiecare persoană în parte. Indiferent de țara în care ne aflăm, oamenii sunt inima companiei noastre și în fiecare zi ne dezvoltăm și creștem împreună.
Gyorgy Galantai

Gyorgy Galantai este recunoscut pentru stilul său de leadership autentic şi demn de urmat, cu un impact semnificativ asupra dezvoltării organizației din care a făcut parte.

Despre Coca-Cola HBC România
Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca Cola, având vânzări de peste două miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări și deservind o populație de aproximativ 590 de milioane de oameni. Coca-Cola HBC oferă o gamă variată de băuturi răcoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri și cafea.
Conform studiului „Impactul socio – economic al Sistemului Coca-Cola în România”, realizat pe baza datelor financiare din 2015, prezenţa acestui sistem pe piaţa locală generează o valoare adăugată de 448 de milioane de euro, echivalentul a 0,3% din PIB.
În România, Coca -Cola HBC a fost declarată cea mai responsabilă companie pe plan loca l în 2016, 2017 și 2018 , conform România CSR Index – studiu realizat de a genția de consultanță independentă The Azores.
Pe plan local, Coca-Cola HBC România este liderul industriei de băuturi, fiind cel mai mare exportator din domeniu, cu o pondere de aproximativ 30% din exporturile de băuturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

O altfel de dezbatere în România: o televiziune online prezintă adevăruri neştiute despre conflictul din regiune

Scriitorul Calistrat Atudorei a găzduit sâmbătă seara la ROC TV o dezbatere curajoasă care sparge cenzura din România prezentând lucruri de obicei cenzurate şi...

Dezbatere despre energia şi siguranţa României

Emisiunea-dezbatere, intitulată ”Unde se înclină balanța războiului din Ucraina”, a fost dedicată celor mai arzătoare teme ale momentului: rachetele din Polonia, criza energetică și...

În ciuda contextului economic dificil, industria berii continuă să fie un stimul important pentru economia românească

 Marți, 18 octombrie, a avut loc a X-a ediție a evenimentului anual al industriei berii ”Berea Face Cinste României”, derulat sub titlul "Mai mult...

Lansarea proiectului DigiL@b+

Proiectul „DigiL@b+” este implementat în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023 de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național...

10 milioane de produse vândute și peste 55.000 de clienți în București și Ilfov într-un an de activitate

Lansat în 2021 cu o investiție de peste 5 milioane de euro în tehnologie, operațiuni și depozit propriu frigorific, Freshful a atras într-un an...

Ambasador CSR, echipa Groupama sprijină comunitățile locale

Pentru a avea o contribuție cât mai relevantă la nivelul comunităților și pentru a încuraja voluntariatul, Groupama, liderul pieței de asigurări din România, implementează...