25.3 C
București
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Studii liceale la un colegiu privat din Marea Britanie, pentru elevii din România. Cum vă puteți înscrie la o bursă pentru anul școlar 2019-2020

Dată:

Elevii merituoși din România cu vârste între 12 și 19 ani care îndeplinesc anumite condiții au ocazia să studieze în Anglia cu o bursă substanțială pentru studiu, anunță reprezentanții Brooke House College din Marea Britanie.

Sistemul de învațământ din Marea Britanie este unul de succes și considerat etalon al învățământului de calitate la nivel mondial.

Elevii care își doresc să studieze în străinătate, care au rezultate bune la învățătură și un nivel bun al limbii engleze, pot aplica acum pentru înscrirea în anul școlar 2019 -2020.

Cât acoperă bursa de studii

Mara Study Turism, în colaborare cu Brooke House College din Marea Britanie, organizează un concurs de obținere a unor burse parțiale de studiu pentru anul școlar 2019- 2020.

Bursele acoperă între 20% si 50% (valoarea reducerii între 6.864 și 17.160 de lire sterline – GBP) din costurile totale ale anului școlar academic și se oferă pentru următoarele programe Brooke House College:
– GCSE (14-16 ani)
– ALevel (peste 16 ani)
– University Foundation Program – UFP (peste 17 ani)
– Football Academy (14- 17 ani).

Antrenori profesioniști la Academia de Fotbal

Dacă ești fotbalist și îți dorești o carieră în acest sport, dar și o educație serioasă, Academia de Fotbal Brooke House College, din țara în care s-a inventat sportul rege, este cea mai bună alegere.

Antrenamentele se fac cu antrenori profesioniști acreditați UEFA.

Pentru aplicarea la această bursă, elevii care doresc să se înscrie în Academia de Fotbal trebuie să prezinte dovezi ale performanțelor în fotbal și la ce club activează – dacă este cazul.

Evaluarea pentru acordarea burselor se face în urma unui test de limbă engleză, a unui test de matematică și a unui interviu cu reprezentantul școlii.

În cazul în care rezultatele școlare sunt bune, bursa se va acorda în continuare, pentru următorii ani de studiu.

Condițiile de aplicare pentru bursa de studiu:
1. Completarea formularului de înscriere;
2. Situație școlară bună – Foaie matricolă pe ultimii doi ani de studiu;
3. Recomandare scrisă din partea unui professor ( în limba engleză);
4. Scrisoare de motivație din partea candidatului ( în limba engleză);
5. Nivel bun al limbii engleze;
6. Maturitate și determinarea de a studia în străinătate.

Trei motive pentru care alegi să studiezi la un liceu privat din Marea Britanie
1. În sistemul de învățământ privat din Marea Britanie se urmăresc îndeaproape particularitățile elevilor, se pun în evidență și se dezvoltă înclinațiile lor. Elevii își aleg, dintr-un număr mare de subiecte (Matematică, Economie, IT, Business, Chimie, Contabilitate, Fizică, Sociologie, Biologie, Drept, Limbi străine, Sport, Literatură Engleză, Sport, Geografie, Istorie, Arte, Politici guvernamentale) materiile pe care doresc să le studieze, în funcție de aptitudini și interes. Atenția profesorilor este mult mai mare, acest lucru fiind posibil datorită numărului mic de elevi dintr-o clasă.
2. Certificarea ALevel – „Bacalaureatul britanic” – este obligatorie pentru admiterea în universitățile din UK și oferă șanse mai mari de a fi admis la cele mai prestigioase universități.
3. Urmând studiile într-o țară vorbitoare de limbă engleză, la un liceu în limba engleză, elevii își îmbunătățesc considerabil nivelul de cunoștințe, devenind aproape vorbitori nativ.

Unde și când are loc evaluarea, în România

Evaluarea, testarea și interviul cu reprezentantul colegiului se vor desfășura în ziua de 7 iunie 2019 la Hotelul Cișmigiu din București, în Sala Blănari, după următorul program:
Ora 09.00-10.00 – Prezentarea Colegiului Brooke House College;
Orele 10.00-13.00 – Examinările pentru limba engleză și matematică;
Ora 13.00-14.00 – Pauză de prânz;
Orele 14.00-17.00 – Interviurile cu reprezentantul colegiului.

Depunerea dosarelor și înscrierea se fac până pe 5 iunie 2019, la agenția Mara Study Turism, la office@mara-study.ro. Relații la telefon 0736.913.866.

Summer School din cadrul Colegiului Brooke House

Cei care doresc să experimenteze înainte viața în acest colegiu pot participa la tabăra de vară organizată de Brooke House College.

În timpul taberei, copiii își îmbunătățesc nivelul de limbă engleză, participă la diverse activități sociale, artistice, sportive și de recreere, fac excursii în destinații de interes.

Aici sunt în contact direct cu mediul educațional din Anglia, cu profesorii, colegii și cu campusul în care urmează să locuiască în următorul an.

Copiii leagă prietenii noi, poate pe viață, capătă încredere în sine, maturitate și dezvoltare personală.

Despre Brooke House College
Brooke House College a fost fondat în anul 1967 și se află în orașul Market Harborough, în Leicestershire, la doar câteva minute de mers pe jos de centru. Brooke House College oferă programe academice pentru copii cu vârste între 12 și 19 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI NOI ȘTIRI

EDITORIALE, COMENTARII

BAROMETRUL MEDIULUI DE AFACERI

Articolele din aceeași categorie

VIDEO | O altă dezbatere pe tema crizei din Ucraina

În cadrul unei dezbateri de miercuri seara de la televiziunea Global News, intitulată ”Mai este Ucraina sprijinită de Occident”, moderatorul Calistrat Atudorei a pus...

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE), anunță numirea Emei Iftimie în funcția de Managing Director pentru...

Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual și un profit net de 5,9 milioane de lei...

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori București, cu birouri în București, Londra și Abu Dhabi, raportează,...

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc Vicepreședinte People & Organisation

Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Cosmin Dodoc în poziția de Vicepreședinte People & Organisation, în contextul în care...

Mureș City Logistics atinge un grad de ocupare de 100% după semnarea cu gigantul din industria auto EKR

Elektrokontakt România (EKR), subsidiară a ELEKTROKONTAKT GMBH, este noul chiriaș în Mureș City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Această tranzacție...

Mediul privat și reprezentanți ai statului au dezbătut despre viitorul comerțului electronic din România

Miercuri, 18 octombrie 2023, reprezentanți ai Guvernului, lideri și specialiști din industrie au abordat tema impactului pozitiv adus de sectorul de comerț electronic în...